top of page

Lokakuun uutiskirje

Toivottavasti treenisyksy on lähtenyt mukavasti käyntiin!

Joskus motivaatio salitreeneihin saattaa kuitenkin kaivata hieman lisäboostia, jolloin Personal Trainerimme ovat täällä sinua varten! Lokakuu pyörähtääkin käyntiin PT viikon merkeissä ja luvassa on muun muassa niin salipäivystystä kuin tekniikkakoulua seuraavalla aikataululla:

  • Ma 2.10 Salipäivystys klo 17:30-19 (PT Piritta)

  • Ke 4.10 Leuanvedon tekniikkakoulu klo 19-20 (PT Piritta)

  • To 5.10 Yläsalin laiteopastus klo 17-18 (PT Toni)

  • To 5.10 Alasalin laiteopastus klo 18-19 (PT Toni)

  • La 7.10 Luento voimaharjoittelun tärkeydestä terveydelle klo 12-13 (PT Toni)

Koko viikon ajan tarjouksessa on myös 10x valmennuspaketti hintaan 699€ (norm 780€). Valmennuskokonaisuus on loistava apu isompiin tavoitteisiin, kuten elämäntapamuutoksiin tai tavoitteelliseen voimaharjoitteluun!

Varaa paikka veloituksetta tekniikkakouluun, laiteopastukseen ja luennolle Avoinna24 -palvelussa.


Motivaatiota treeneihin on mahdollista kasvattaa myös ryhmäliikuntojen myötä. Aamuvirkuille henkilökunta suosittelee esimerkiksi tiistain Harmonya sekä keskiviikon klo 6.45 Muokkausta. Päivä lähtee kivasti käyntiin ja treenit on hoidettu alta pois ennen työpäivää! Torstain Zumban tilalla on vielä syyskauden ajan Rinan vetämä DanceMix.


Halloweenin tienoilla tiedossa on myös paljon toivottu Tanssipäivä! Sunnuntaina 29.10. päästään tutustumaan lukkarin ulkopuolisiin tanssitunteihin ensin Jukan Nykytanssin merkeissä, jonka jälkeen pidetään Aino-Maj:n AfroDance:

  • Klo 11-11.50 Nykytanssi / Jukka

  • Klo 12-12.45 AfroDance / Aino-Maj

Pääset osallistumaan mukaan tansseihin voimassaolevalla yhdistelmäkortilla, varaa vain paikkasi Avoinna24 -palvelussa. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, aiempaa kokemusta et tarvitse.


Saapuuko treenilaskut vielä sähköpostiin? Tiesithän, että saat koska tahansa käännettyä laskut e-laskuksi, jolloin laskut saapuu kätevästi omaan verkkopankkiisi eikä huku sähköpostin syöverehin.


Aurinkoisia syyskelejä!bottom of page