top of page

24/7 KUNTOSALI

Meiltä löydät aivan Korson keskustasta kattavasti varustellun, aina auki olevan kuntosalin sekä erillisen naisten salipuolen. Uutena asiakkaana saat kokeilla salia 7 päivää ennen ostopäätöstä. Salin videoesittelyn löydät täältä.

YLÄKERRAN SALI

Sali on auki 247! Yläkerran kuntosalilta löydät monipuolisesti painopakka- ja levypainolaitteita sekä hyvinvarustellun lämmittelyalueen. Lämmittelyalueelta löytyy myös toivelaitteena porraskone! Salin puolella on painonnostolava, käsipainot aina 55kg saakka ja useampi kyykkypaikka, jotka takaavat hyvän treenin myös voimailijalle. Laitteita on parhailta merkeiltä kuten Matrix, Precor, Hoist ym. Erillisellä alueella pääset rauhassa venyttelemään ja tekemään vatsat, myös jumppasali on vapaassa käytössä ohjattujen jumppien ulkopuolella.

_DSC9230.jpg
_DSC9436.jpg

NAISTEN SALIPUOLI

Alakerran pienempi kuntosali on varattu naisten käyttöön. Naisten salipuolelta löytyy omat lämmittelylaitteet, talja, painopakkalaitteita, kyykkypaikka sekä Smith laite. Salilla on myös tilaa vapaampaan treeniin, kuten askelkyykkyihin ym. Laitevalikoima on painottunut naisten suosikkeihin. Naisille lisäksi käytössä pukutiloissa perinteisen saunan lisäksi infrapunasauna!

Naisten sali

PUKUTILAT

Pukutilat sijaitsevat salin alakerrassa ja molemmista pukuhuoneista löytyy saunatilat (naisilla myös infrapunasauna). Saunat laitetaan itse päälle ennen treeniä ja sammutetaan, jos kukaan ei ole tulossa perässä löylyihin. Suihkutiloista löydät shampoon, hoitoaineen ja suihkugeelin, pukuhuoneen puolelta deodorantin yms. jotta voit aina jatkaa freshinä matkaa.

Liikuntakeskus Vida pukuhuone
bottom of page