1/1

KUNTOSALI

YLÄKERRAN SALI
Yläkerrasta löytyvä sali on tarkoitettu sekä miehille että naisille ja sieltä löydät kattavan valikoiman painopakka- ja levypainolaitteita, kaksi painonnostopaikkaa sekä käsipainot aina 55kg asti.

Yläkerran lämmittelylaitteina ovat modernit ja laadukkaat Matrixin crosstrainerit, kuntopyörät ja juoksumatto. Laitteita ja välineitä uudistetaan toiveiden mukaan vuosittain. Toivelaitteita yläkerrassa on esimerkiksi sissykyykky! Ilmastoinnin lisäksi yläsalilla on kaksi ilmalämpöpumppua viilentämässä tilaa tehokkaasti kesähelteilläkin. Yläkerran lattia on allergiaystävällistä, pölyämätöntä mattoa.

NAISTEN SALI (alakerta)

Alakerran kuntosali on avara ja viihtyisä treenitila vain naisille. Salilta löydät tilavan lämmittelyalueen salilaitealueen lisäksi.
 

Lämmittelytilasta löydät laadukkaat Matrixin crosstrainerit, juoksumatot ja kuntopyörät. Laitepuolella on monipuolinen valikoima painopakka- ja levypainolaitteita. Laitteistoa uusitaan vuosittain toiveiden ja tarpeen mukaisesti. Toivelaitteita alasalilla on esimerkiksi levypainoprässi ja pakaralaite!
 

 

MUU TREENITILA

Alakerran venyttelytilasta löydät mm. hiihtoergon, venyttelyyn tatamin, puolapuut ja takareiden sekä lonkankoukistajan venytyslaitteet. Venyttelytilan takaa löydät virtuaalisalin, jossa voit polkea ja treenata virtuaalijärjestelmän ohjaamana. Lue lisää virtuaalipalveluista täältä.

Yläkerran jumppasali on käytettävissäsi tuntien ulkopuolelta ja sieltä löydät mm. voimaköydet, leuanvetotangot, nyrkkeilysäkkejä, kahvakuulia ja pienen trampoliinin.

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja toistaiseksi. Saat meihin yhteyttä puhelimitse tai meilillä.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon