1/1

KUNTOSALI

TERVETULOA KORSON AINOALLE 24/7 KUNTOSALILLE
 

Vidalla treenaat juuri silloin kun itsellesi sopii, aktiivisella treenikortilla pääset treenille kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä! Varaa itsellesi veloitukseton kokeilujakso tästä. Meiltä löydät erilliset tilat lämmittelyyn, venyttelyyn ja salitreeniin. Tilamme jakautuvat kahteen kerrokseen, ylhäältä löydät pääasiallisen kuntosalin, jumppasalin ja vastaanoton. Yläkerran salia on laajennettu liki 100 neliöllä keväällä 2021 ja samalla freesasimme yleisilmettä asiakastoiveiden mukaisesti. Alhaalla sijaitsee pukuhuoneet saunoineen, venyttelytila, virtuaalisali sekä naisten erillinen salipuoli. Meiltä löydät salin lisäksi jumpat!

YLÄKERRAN SALI
Yläkerrasta löytyvä sali on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Yläsalia laajennettiin keväällä 2021 n. 100 neliön edestä, joten tiloissa on entistä avarampaa! Salilta löydät kattavan valikoiman painopakka- ja levypainolaitteita, kolme painonnostopaikkaa sekä käsipainot aina 55kg asti. Laitevalikoima koostuu huippumerkeistä, mm. Precor, Matrix ja Technogym. Sali on valoisa ja hyvin ilmastoitu, treenillä viihdyt varmasti. Treenikahvit kuuluu kortin hintaan.
 

Yläkerran uudelta lämmittelyalueelta löydät runsaasti aerobisia laitteita sekä erillisen venyttelyalueen. Yläkerran lämppäsuosikki on porraskone!

 

MUU TREENITILA

Salien lisäksi käytettävissäsi on yläkerran jumppasali ohjattujen tuntien ulkopuolella sekä alakerran venyttelytila. Jumppasalista löytyy mm. voimaköydet, leuanvetotangot, nyrkkeilysäkkejä, kahvakuulia ja pieni trampoliini.

 

Alakerran venyttelytilasta löydät mm. hiihtoergon, venyttelyalueen, puolapuut ja takareiden sekä lonkankoukistajan venytyslaitteet. Venyttelytilan takaa löydät virtuaalisalin, jossa voit polkea ja treenata virtuaalijärjestelmän ohjaamana. Virtuaalitreenejä löytyy kymmeniä erilaisia! Lue lisää virtuaalipalveluista täältä.

 

PUKUTILAT

Pukuhuoneet sijaitsevat keskuksen alakerrassa ja niistä löydät lukittavat kaapit (oma lukko), WC:n, suihkut ja saunan. Muistathan laittaa saunan lämpiämään jo ennen treenejä ja käytä peflettiä aina saunoessasi. Saatavilla on ajoittain myös saunatuoksuja, tarkistathan tuoksun käytön kanssasaunojilta ennen lisäämistä löylyveteen.

Tarjoamme käyttöösi hiustenkuivaajan sekä suihku- ja hygieniatuotteet, jotta voit aina jatkaa treeniltä freshinä matkaa!