24/7 KUNTOSALI

Meiltä löydät kattavasti varustellun kuntosalin sekä erillisen naisten salipuolen. Uutena asiakkaana saat kokeilla salia 7 päivää ennen ostopäätöstä. Kuntosalimme on aina auki!

YLÄKERRAN SALI

Sali on auki 247! Yläkerran kuntosalilta löydät monipuolisesti painopakka- ja levypainolaitteita sekä hyvinvarustellun lämmittelyalueen. Lämmittelyalueelta löytyy myös toivelaitteena porraskone! Saliin puolella on painonnostolava, käsipainot aina 55kg saakka ja useampi kyykkypaikka, jotka takaavat hyvän treenin myös voimailijalle. Laitteita on parhailta merkeiltä kuten Matrix, Precor ym. Erillisellä alueella pääset rauhassa venyttelemään ja tekemään vatsat, myös jumppasali on vapaassa käytössä ohjattujen jumppien ulkopuolella.

Nimetön suunn.malli(6).png
IMG_0432-17.JPG

NAISTEN SALIPUOLI

Alakerran pienempi kuntosali on varattu naisten käyttöön. Naisten salipuolelta löytyy omat lämmittelylaitteet, talja, painopakkalaitteita, kyykkypaikka sekä Smith laite. Salilla on myös tilaa vapaampaan treeniin, kuten askelkyykkyihin ym. Laitevalikoima on painottunut naisten suosikkeihin. Naisille lisäksi käytössä pukutiloissa perinteisen saunan lisäksi infrapunasauna!

 

PUKUTILAT

Pukutilat sijaitsevat salin alakerrassa ja molemmista pukuhuoneista löytyy saunatilat (naisilla myös infrapunasauna). Saunat laitetaan itse päälle ennen treeniä ja sammutetaan, jos kukaan ei ole tulossa perässä löylyihin. Suihkutiloista löydät shampoon, hoitoaineen ja suihkugeelin, pukuhuoneen puolelta deodorantin yms. jotta voit aina jatkaa freshinä matkaa.

Liikuntakeskus Vida pukuhuone