1/1

KUNTOSALI

TERVETULOA KORSON AINOALLE

24/7 KUNTOSALILLE
 

Vidalla treenaat juuri silloin kun itsellesi sopii, aktiivisella treenikortilla pääset treenille kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä! Varaa itsellesi veloitukseton kokeilujakso tästä. Meiltä löydät erilliset tilat lämmittelyyn, venyttelyyn ja salitreeniin. Tilamme jakautuvat kahteen kerrokseen, ylhäältä löydät pääasiallisen kuntosalin, jumppasalin ja vastaanoton. Yläkerran salia on laajennettu liki 100 neliöllä keväällä 2021 ja samalla freesasimme yleisilmettä asiakastoiveiden mukaisesti. Alhaalla sijaitsee pukuhuoneet saunoineen, venyttelytila, virtuaalisali sekä naisten erillinen salipuoli. Meiltä löydät salin lisäksi jumpat!

Oletko tulossa salille aivan ensimmäistä kertaa? Katso lyhyt opas saliharjoitteluun täältä.

YLÄKERRAN SALI
Yläkerrasta löytyvä sali on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Yläsalia laajennettiin keväällä 2021, joten tiloissa on entistä avarampaa! Laajennuksen myötä yläkerrassa on uusi tila venyttelyille ja loppuvatsoille sekä avarampi lämmittelyalue. Salilta löydät kattavan valikoiman painopakka- ja levypainolaitteita, kolme painonnostopaikkaa sekä käsipainot aina 55kg asti. Laitevalikoima koostuu huippumerkeistä, mm. Precor, Matrix ja Technogym. Sali on valoisa ja hyvin ilmastoitu, treenillä viihdyt varmasti. 
 

Yläkerran uudelta lämmittelyalueelta löydät runsaasti aerobisia laitteita sekä erillisen venyttelyalueen. Yläkerran lämppäsuosikki on porraskone!

MUU TREENITILA

Salien lisäksi käytettävissäsi on virtuaalisali, yläkerran jumppasali ohjattujen tuntien ulkopuolella sekä alakerran venyttelytila. Jumppasalista löytyy mm. voimaköydet, leuanvetotangot, nyrkkeilysäkkejä, kahvakuulia ja pieni trampoliini.

 

Alakerran venyttelytilasta löydät mm. hiihtoergon, venyttelyalueen, puolapuut ja takareiden sekä lonkankoukistajan venytyslaitteet. Virtuaalisali löytyy alakerran venyttelytilan takaa, virtuaalisalissa voit polkea ja treenata virtuaalijärjetelmän ohjaamana. Virtuaalitreenejä ja sisäpyöräilykenttiä löytyy kymmeniä erilaisia! Lue lisää virtuaalipalveluista täältä.

PUKUTILAT

Pukuhuoneet sijaitsevat keskuksen alakerrassa ja niistä löydät lukittavat kaapit (oma lukko), WC:n, suihkut ja saunan. Saunat laitetaan itse päälle ja ne lämpiävät mihin kellonaikaan tahansa. Ohjeen saunan päälle laittamiseen löydät saunatilasta, henkilökunta avustaa tarvittaessa.

Pukuhuoneista löydät lisäksi käyttöösi hiustenkuivaajan sekä suihku- ja hygieniatuotteet, jotta voit aina jatkaa treeniltä freshinä matkaa!