1/1

KUNTOSALI

YLÄKERRAN SALI
Yläkerrasta löytyvä sali on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Yläsalia laajennettiin keväällä 2021 n. 100 neliön edestä, joten tiloissa on entistä avarampaa! Salilta löydät kattavan valikoiman painopakka- ja levypainolaitteita, kaksi painonnostopaikkaa sekä käsipainot aina 55kg asti.

Yläkerran erillisestä lämmittelytilasta löydät venyttelyalueen ja kymmenen eri lämmittelylaitetta - kruunujalokivenä porraskone! Sali on hyvin ilmastoitu ja valoisa, treenillä viihtyy pidempäänkin. Yläkerrassa sijaitsee myös vastaanotto, josta saat palveluaikoina kahvit veloituksetta!

NAISTEN SALI (alakerta)

Alakerran kuntosali on avara ja viihtyisä treenitila vain naisille. Salilta löydät tilavan lämmittelyalueen salilaitealueen lisäksi. Lämmittelyalueella on kolme juoksumattoa, kolme kuntopyörää, neljä crosstarineria ja soutulaite.
 

Laitepuolella on monipuolinen valikoima painopakka- ja levypainolaitteita, sekä mahdollisuus myös vapaapainoharjoitteluun; kyykkypaikka, Smith ja penkki löytyy! Laitteistoa uusitaan vuosittain toiveiden ja tarpeen mukaisesti. Toivelaitteita alasalilla on esimerkiksi levypainoprässi ja pakaralaite.
 

 

MUU TREENITILA

Salien lisäksi käytettävissäsi on yläkerran jumppasali ohjattujen tuntien ulkopuolella sekä alakerran venyttelytila. Jumppasalista löytyy mm. voimaköydet, leuanvetotangot, nyrkkeilysäkkejä, kahvakuulia ja pieni trampoliini.

 

Alakerran venyttelytilasta löydät mm. hiihtoergon, venyttelyyn tatamin, puolapuut ja takareiden sekä lonkankoukistajan venytyslaitteet. Venyttelytilan takaa löydät virtuaalisalin, jossa voit polkea ja treenata virtuaalijärjestelmän ohjaamana. Lue lisää virtuaalipalveluista täältä.