5.png

PERSONAL TRAINING

ENEMMÄN IRTI TREENEISTÄ?

 

Vidalla sinua valmentavat PT puolella Toni Nyberg, Piritta Oivio ja Salla Hatara! Lisäksi fysioterapeuttimme Emilia tarjoaa PT ohjauksia.

Personal Trainer ohjauksien ja valmennuksen tavoitteena on luoda sinulle tavoitteitasi palveleva treeniohjelma ja ohjauskokonaisuus. Tavoitteesi voi olla mikä tahansa - terveyden edistäminen, motivaation löytäminen, maastavedon uusi maksimi, painonhallinta tai kuntoutus. Me autamme sinua löytämään sinulle sopivan henkilökohtaisen valmentajan sekä valmennustavan. Kaikki PT valmentajamme tekevät myös ravintovalmennusta ja henkilökohtaisia ruokavalioita.

Miten valmentaja voi auttaa sinua?

  • Saliharjoittelun aloittamisessa

  • Voimatasojen nostamisessa

  • Pysyvässä painonpudotuksessa

  • Kipujen hallinnassa ja hellittämisessä

  • Maksimituloksien nostamisessa

  • Motivoitumisessa liikuntaan

  • Nukkuvien lihaksien aktivoinnissa

  • Yleisen jaksamisen parantamisessa

Personal Trainer ei ole siis vain sohvaperunoiden tai superkuntoisten fitnesstähtien juttu! Henkilökohtaisesta valmennuksesta voivat hyötyä kaikentasoiset kuntoilijat - valmennukset ovat nimensä mukaan henkilökohtaisia ja ne toteutetaan aina sinun tarpeitasi ajatellen. Varmistaaksemme henkilökohtaisen valmennussuunnitelman ja treenien tavoitteellisuuden, valmennusjakso alkaa aina alkukartoituksella.

 

PERSONAL TRAINERIMME 

Toni on koulutukseltaan Personal Trainer. Hän tekee meillä henkilökohtaisia ohjauksia ja ruokavalioita, ohjaa ryhmätunteja sekä vetää ryhmävalmennuksia.

Tonin osaaminen ja kiinnostus painottuu kehonmuokkaukseen, voimatasojen nostamiseen sekä tavoitteelliseen treenaamiseen. Tonin pienryhmiä on nuorten salikurssit, kesäkiristelyt ja liiketreenien ABC:t. Hänen kanssaan löydät itsestäsi varmasti uusia voimia ja lihaksia!

Hän itse kuvailee työtään seuraavasti:
"Palkitsevinta työssä on, kun asiakkaan tavoitteet saavutetaan, oli kyseessä sitten pyöreät olkapäät tai energiatasojen nostaminen!"

 Toni Nyberg 

PT kuva Toni.png
signal-2021-09-14-175018 (1).jpg

 Piritta Oivio

Piritta on tuore vahvistus Vidan huipputiimiin. Hän on koulutukseltaan Personal Trainer ja liikuntaneuvoja (liikunnan ja valmennuksen AT) ja tuo mukanaan oman innostuksensa tavoitteelliseen treenaamiseen. Yksilöohjauksen lisäksi hän laatii Vidalla myös kuntosali- ja ravinto-ohjelmia sekä tekee alkukartoituksia.

 

Piritta kannustaa arvostamaan omaa hyvinvointia ja tekemään pieniä hyviä tekoja itselle joka päivä - sopivan liikunnan, riittävän levon ja tasapainoisen ruokavalion keinoin. Jos olet kiinnostunut kohottamaan kuntoa ja parantamaan elämänlaatua, mutta olet myös valmis ponnistelemaan tavoitteiden saavuttamiseksi, hän voi olla sopiva valmentaja juuri sinulle.

Piritan motto on "Nauti arjesta paremmassa kunnossa!"

 salla hatara

Salla on monelle tuttu kasvo jumppatunneilta, joita hän on vetänyt Vidalla jo useamman vuoden ajan! Salla on valmentajana jämäkkä ja pitkäjänteinen. Personal Trainerina hän on toiminut lähes kaksi vuosikymmentä (FAF Personal Trainer), johon mahtuu lukemattomia saavutettuja tavoitteita. Vuosien varrella lisää tietoa ja taitoa on karttunut monipuolisista liikunnan alan koulutuksista sekä erilaisien tavoitteiden valmentamisesta.

Osaaminen keskittyy elämäntapamuutoksiin, terveysliikuntaan ja ruokavalioon. Jos tavoitteenasi on siis terveemmät elintavat ja keho, Salla on mimmi hoitamaan homman kotiin.

Salla uskoo monipuoliseen liikuntaan ja valmentaa asiakkaita myös sen periaatteen mukaisesti!

WhatsApp Image 2022-03-16 at 10.28_edite
Jätä yhteydenottopyyntö
Haluamasi Personal Trainer
Yhteydenottotapa

Kiitos yhteydenotosta!

 

Vidalaisten kokemuksia PT treeneistä

"Olen käyttänyt PT:iden palveluita ryhmissä, Jannan Ryhtiryhmää ja Tonin Kesäfittiä. Molempiin tyytyväinen, sai tuloksia ja materiaalit myös jatkoon. Molemmat hyviä ryhmiä, kun olen istumatyössä ja hieman ylipainoinen"

Jos sinulla on tarina kerrottavana Personal Trainerin kanssa, jaa se meille! Laita tarinasi tai kommenttisi sähköpostilla osoitteeseen : info@liikuntakeskusvida.fi. 

Kaikki julkaistaan nimettöminä.

"Olin jo pitkään treenannut salilla, kun otin PT:n ja vaihdettiin hieman treenien sisältöjä. Treeniohjelman vaihdon myötä vyötärö kaventui ja sain lisää voimaa yläkroppaan. En voi kuin suositella :)"

"Olin varmaan jo 10 vuotta miettinyt että olispa kiva saada leuka. Otin sitten vihdoin PT:n avuksi ja 2,5kk myöhemmin leuka meni! Tein kerran viikossa oman sovitun treenin ja kerran viikossa treeni PT:n kanssa"

"Olin leikkauksessa alkuvuonna 2020 ja en pystynyt yksin aloittamaan treenejä. Sain PT:ltä polven kuntoutukseen ohjelman ja nyt treenit onnistuu yksinkin jo tosi hyvin eikä polvi kipuile"