PERSONAL TRAINING

Vidan Personal Trainer -palvelut ovat helposti saatavillasi ja mukautuvat juuri sinun tarpeisiisi. Vidalla toimii aktiivisesti kaksi PT:tä, Janna Sarén sekä Toni Nyberg. Alkuvuonna 2021 Vidalla aloitti myös fysioterapeutti Emilia Valli

 

Tökkiikö treenimotivaatio, askarruttaako tekniikka, kipuileeko paikat? PT:n kanssa treenaaminen on ennen kaikkea tuloksellista ja vaivatonta, treenit ovat kustomoitu juuri omia tavoitteitasi palvelevaksi. Enää ei projektisi tai elämänmuutos tökkää tietämyksen tai motivaation puutteeseen. Treenijakso valitaan omien tarpeidesi mukaan - onko se kuukausi, puoli vuotta vai vuosi, riippuen mikä tavoitteesi on. Yleisimpiä syitä hakeutua PT:n ohjaukseen on motivaatio, tavoitteista jääminen, treenin järkevöittäminen ja kehonmuokkaus.
 

Personal Trainerin palvelut sopivat niin aloittavalle treenaajalle, kuin tavoitteellisesti treenaavalle kovemman tason liikkujalle. Oman ohjaajan kanssa saavutat tuloksia varmemmin, turvallisemmin, nopeammin ja helpommin. Voit varata alkuun kartoituskerran tai tavoitekartoituksen, nämä tapaamiset eivät sisällä treenejä tai ostovelvoitetta ja ovat sinulle veloituksettomia. Lähtötilanteellasi ei ole väliä!

 

PERSONAL TRAINERIMME 

Janna on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja AMK (Haaga-
Helia) ja hän on toiminut Vidalla PT:nä
lähes koko toiminta-ajan päätoimisesti,
tällä hetkellä osa-aikaisesti.

Jannan osaaminen ja kiinnostus painottuu erityisesti
laaja-alaiseen hyvinvointiin, ravitsemukseen, kuntoutukseen,
painonhallintaan ja niska-selkä-hartia alueen haasteisiin.

Hän on itse kuvaillut työtään seuraavasti:
"Haluan sytyttää asiakkailleni liikkumisen ja kokonaisuudessaan terveellisten elämäntapojen mukanaan tuoman hyvän ja energisen olon!"

 Janna Sarén 

Klikkaa suoraan yhteydenottoon:

Toni on kouluttautunut Personal Traineriksi muutama vuosi
sitten ja on siitä asti tehnyt päätyökseen henkilökohtaisia
ohjauksia sekä ohjannut ryhmätunteja.

Tonin osaaminen ja kiinnostus painottuu kehonmuokkaukseen, voimatasojen nostamiseen sekä tavoitteelliseen treenaamiseen. Vidan painonhallintaryhmiä vedetään Tonin hyvässä huomassa.

Hän itse kuvailee työtään seuraavasti:
"Palkitsevinta työssä on, kun asiakkaan tavoitteet saavutetaan, oli kyseessä sitten pyöreät olkapäät tai energiatasojen nostaminen!"

 Toni Nyberg 

Klikkaa suoraan yhteydenottoon:

 

Personal Training
Hinnasto

Valittavissasi on 30min ja 60min treenitapaamiset. Saliohjelma on aina 60min tapaaminen sisältäen ohjelman ja ohjauksen. 30min tapaaminen sopii mainiosti esimerkiksi täsmätreeniin / tekniikkatsekkiin / HIIT:iin yms. Ennen ensimmäisiä treenejä PT kartoittaa tarpeesi ohjaukselle sekä tapaamisen sisällön. Premium -kortissa kuukausittaiset treenit PT:n kanssa sisältyvät kuukausimaksuun.

  • 30min 38€
     

  • 60min 72€
     

  • Lunasta itsellesi 10x PT -ohjausta ja saat yhdennettoista treenit kaupanpäälle!

Asiakkaiden kommentteja
yhteistreeneistä Personal Trainereidemme kanssa:
 

"Olen käyttänyt PT:iden palveluita ryhmissä, Jannan Ryhtiryhmää ja Tonin Kesäfittiä. Molempiin tyytyväinen, sai tuloksia ja materiaalit myös jatkoon. Molemmat hyviä ryhmiä, kun olen istumatyössä ja hieman ylipainoinen"

Jos sinulla on tarina kerrottavana Personal Trainerin kanssa, jaa se meille! Laita tarinasi tai kommenttisi sähköpostilla osoitteeseen : info@liikuntakeskusvida.fi. 

Kaikki julkaistaan nimettöminä.

"Aloitin ensimmäistä kertaa salilla ja otin suosituksesta saliohjelmatarjouksen. Jälkikäteen olen erityisen tyytyväinen päätökseen, koska tiesi heti mitä salilla tehdä ja miten kaikki toimii. Vähän pitänyt aiemmin kalliina touhuna mutta mieli
muuttui kun tuloksia sai :D"

"Päädyin PT:n asiakkaaksi salipäivystyksen kautta, kun maven tekniikkaa korjattiin. Ohjauksessa huomattiin myös selän virheasento, mikä oli itselle uutta. Muokattiin treeniohjelmaa ja nyt alaselkä on paljon liikkuvampi."

"Ison operaation jälkeen mietin kannattaako aloittaa saliharjoittelua, mutta PT:n kanssa saatiin yhdessä kuntouttava ja kehittävä ohjelma tehtyä. Oli kiva kun sai myös näkyviä tuloksia polven kuntoutuksen lisäksi."

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja toistaiseksi. Saat meihin yhteyttä puhelimitse tai meilillä.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon