5.png

PERSONAL TRAINING

ENEMMÄN IRTI TREENEISTÄ?

 

Vidalla palvelee kolme Personal Traineria: Janna Sarén, Toni Nyberg ja Piritta Oivio.

Personal Trainer ohjauksien ja valmennuksen tavoitteena on luoda sinulle tavoitteitasi palveleva treeniohjelma ja ohjauskokonaisuus. Tavoitteesi voi olla mikä tahansa - terveyden edistäminen, motivaation löytäminen, maastavedon uusi maksimi, painonhallinta tai kuntoutus. Me autamme sinua löytämään sinulle sopivan henkilökohtaisen valmentajan sekä valmennustavan.

Esimerkkejä valmentajiemme kanssa saavutetuista tavoitteista:

  • Leuanvedon oppiminen

  • Pysyvä painonpudotus

  • Alaselkäkivun pysyvä poistuminen

  • Uusi kyykkymaksimi

  • Motivoituminen liikuntaan ja oman kehon ymmärtäminen

  • Nukkuvan pakaran aktivointi

  • Niska-hartiakipujen poisjumppaaminen

  • Keskivartalon tuen voimistaminen ja aktivointi

Personal Trainer ei ole siis vain sohvaperunoiden tai superkuntoisten fitnesstähtien juttu! Henkilökohtaisesta valmennuksesta voivat hyötyä kaikentasoiset kuntoilijat - valmennukset ovat nimensä mukaan henkilökohtaisia ja ne toteutetaan aina sinun tarpeitasi ajatellen. Varmistaaksemme henkilökohtaisen valmennussuunnitelman ja treenien tavoitteellisuuden, valmennusjakso alkaa aina alkukartoituksella.

 

PERSONAL TRAINERIMME 

Janna on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja AMK (Haaga-Helia). Hän tekee meillä henkilökohtaisia ohjauksia, ravintovalmennusta sekä vetää pienryhmiä ja kursseja.

Jannan osaaminen ja kiinnostus painottuu erityisesti
laaja-alaiseen hyvinvointiin, ravitsemukseen, kuntoutukseen, painonhallintaan ja niska-selkä-hartia alueen haasteisiin. Jannan kanssa et pääse helpolla, mutta saat varmasti lisää energiaa arkeen ja löydät terveellisemmän arjen keinot.

Hän on itse kuvaillut työtään seuraavasti:
"Haluan sytyttää asiakkailleni liikkumisen ja kokonaisuudessaan terveellisten elämäntapojen mukanaan tuoman hyvän ja energisen olon!"

PT kuva Janna.png

 Janna Sarén 

Toni on koulutukseltaan Personal Trainer. Hän tekee meillä henkilökohtaisia ohjauksia ja ruokavalioita, ohjaa ryhmätunteja sekä vetää ryhmävalmennuksia.

Tonin osaaminen ja kiinnostus painottuu kehonmuokkaukseen, voimatasojen nostamiseen sekä tavoitteelliseen treenaamiseen. Tonin pienryhmiä on nuorten salikurssit, kesäkiristelyt ja liiketreenien ABC:t. Hänen kanssaan löydät itsestäsi varmasti uusia voimia ja lihaksia!

Hän itse kuvailee työtään seuraavasti:
"Palkitsevinta työssä on, kun asiakkaan tavoitteet saavutetaan, oli kyseessä sitten pyöreät olkapäät tai energiatasojen nostaminen!"

 Toni Nyberg 

PT kuva Toni.png
signal-2021-09-14-175018 (1).jpg

 Piritta Oivio

Piritta on tuore vahvistus Vidan huipputiimiin. Hän on koulutukseltaan Personal Trainer ja liikuntaneuvoja (liikunnan ja valmennuksen AT) ja tuo mukanaan oman innostuksensa tavoitteelliseen treenaamiseen. Yksilöohjauksen lisäksi hän laatii Vidalla myös kuntosali- ja ravinto-ohjelmia sekä tekee alkukartoituksia.

 

Piritta kannustaa arvostamaan omaa hyvinvointia ja tekemään pieniä hyviä tekoja itselle joka päivä - sopivan liikunnan, riittävän levon ja tasapainoisen ruokavalion keinoin. Jos olet kiinnostunut kohottamaan kuntoa ja parantamaan elämänlaatua, mutta olet myös valmis ponnistelemaan tavoitteiden saavuttamiseksi, hän voi olla sopiva valmentaja juuri sinulle.

Piritan motto on "Nauti arjesta paremmassa kunnossa!"

Jätä yhteydenottopyyntö
Haluamasi Personal Trainer
Yhteydenottotapa

Kiitos yhteydenotosta!

 

Valittavissasi on 30min ja 60min treenitapaamiset. Saliohjelma on aina 60min tapaaminen sisältäen ohjelman ja ohjauksen. 30min tapaaminen sopii mainiosti esimerkiksi täsmätreeniin / tekniikkatsekkiin / HIIT:iin yms. Ennen ensimmäisiä treenejä PT kartoittaa tarpeesi ohjaukselle sekä tapaamisen sisällön.

10x paketteihin 11. treeni kaupan päälle

 PT HINNASTO 

Vidalaisten kokemuksia PT treeneistä

"Olen käyttänyt PT:iden palveluita ryhmissä, Jannan Ryhtiryhmää ja Tonin Kesäfittiä. Molempiin tyytyväinen, sai tuloksia ja materiaalit myös jatkoon. Molemmat hyviä ryhmiä, kun olen istumatyössä ja hieman ylipainoinen"

Jos sinulla on tarina kerrottavana Personal Trainerin kanssa, jaa se meille! Laita tarinasi tai kommenttisi sähköpostilla osoitteeseen : info@liikuntakeskusvida.fi. 

Kaikki julkaistaan nimettöminä.

"Olin jo pitkään treenannut salilla, kun otin PT:n ja vaihdettiin hieman treenien sisältöjä. Treeniohjelman vaihdon myötä vyötärö kaventui ja sain lisää voimaa yläkroppaan. En voi kuin suositella :)"

"Olin varmaan jo 10 vuotta miettinyt että olispa kiva saada leuka. Otin sitten vihdoin PT:n avuksi ja 2,5kk myöhemmin leuka meni! Tein kerran viikossa oman sovitun treenin ja kerran viikossa treeni PT:n kanssa"

"Olin leikkauksessa alkuvuonna 2020 ja en pystynyt yksin aloittamaan treenejä. Sain PT:ltä polven kuntoutukseen ohjelman ja nyt treenit onnistuu yksinkin jo tosi hyvin eikä polvi kipuile"