top of page
IMG_0481-28.JPG

PERSONAL TRAINING

Personal Trainer ohjauksien ja valmennuksen tavoitteena on luoda sinulle tavoitteitasi palveleva treeniohjelma ja ohjauskokonaisuus. Tavoitteesi voi olla mikä tahansa - terveyden edistäminen, motivaation löytäminen, maastavedon uusi maksimi, painonhallinta tai kuntoutus. Me autamme sinua löytämään sinulle sopivan henkilökohtaisen valmentajan sekä valmennustavan. Kaikki PT valmentajamme tekevät myös ravintovalmennusta ja henkilökohtaisia ruokavalioita. Jätä yhteydenottopyyntö tästä.

Miten valmentaja voi auttaa sinua?

  • Saliharjoittelun aloittamisessa

  • Voimatasojen nostamisessa

  • Pysyvässä painonpudotuksessa

  • Kipujen hallinnassa ja hellittämisessä

  • Maksimituloksien nostamisessa

  • Motivoitumisessa liikuntaan

  • Nukkuvien lihaksien aktivoinnissa

  • Yleisen jaksamisen parantamisessa

Personal Trainer ei ole siis vain sohvaperunoiden tai superkuntoisten fitnesstähtien juttu! Henkilökohtaisesta valmennuksesta voivat hyötyä kaikentasoiset kuntoilijat - valmennukset ovat nimensä mukaan henkilökohtaisia ja ne toteutetaan aina sinun tarpeitasi ajatellen. Varmistaaksemme henkilökohtaisen valmennussuunnitelman ja treenien tavoitteellisuuden, valmennusjakso alkaa aina alkukartoituksella.

PT kuva Toni.png

Personal Trainer

Toni on koulutukseltaan Personal Trainer. Hän tekee meillä henkilökohtaisia ohjauksia ja ruokavalioita, ohjaa ryhmätunteja sekä vetää ryhmävalmennuksia.

Tonin osaaminen ja kiinnostus painottuu kehonmuokkaukseen, voimatasojen nostamiseen sekä tavoitteelliseen treenaamiseen. Tonin pienryhmiä on nuorten salikurssit, kesäkiristelyt ja liiketreenien ABC:t. Hänen kanssaan löydät itsestäsi varmasti uusia voimia ja lihaksia!

WhatsApp Image 2022-03-16 at 10.28_edited.jpg

Personal Trainer

Salla on monelle tuttu kasvo jumppatunneilta, joita hän on vetänyt Vidalla jo useamman vuoden ajan! Salla on valmentajana jämäkkä ja pitkäjänteinen. Personal Trainerina hän on toiminut lähes kaksi vuosikymmentä (FAF Personal Trainer), johon mahtuu lukemattomia saavutettuja tavoitteita. Vuosien varrella lisää tietoa ja taitoa on karttunut monipuolisista liikunnan alan koulutuksista sekä erilaisien tavoitteiden valmentamisesta.

Osaaminen keskittyy elämäntapamuutoksiin, terveysliikuntaan ja ruokavalioon. Jos tavoitteenasi on siis terveemmät elintavat ja keho, Salla on mimmi hoitamaan homman kotiin.

Liikuntakeskus Vida Personal training

Personal Trainer

Piritta on viimeisin Vidan huipputiimiin. Hän on koulutukseltaan Personal Trainer ja liikuntaneuvoja (liikunnan ja valmennuksen AT) ja tuo mukanaan oman innostuksensa tavoitteelliseen treenaamiseen. Yksilöohjauksen lisäksi hän laatii Vidalla myös kuntosali- ja ravinto-ohjelmia sekä tekee alkukartoituksia.

 

Piritta kannustaa arvostamaan omaa hyvinvointia ja tekemään pieniä hyviä tekoja itselle joka päivä - sopivan liikunnan, riittävän levon ja tasapainoisen ruokavalion keinoin. Jos olet kiinnostunut kohottamaan kuntoa ja parantamaan elämänlaatua, mutta olet myös valmis ponnistelemaan tavoitteiden saavuttamiseksi, hän voi olla sopiva valmentaja juuri sinulle.

Jätä yhteydenottopyyntö

Mieluisin valmentaja
Toivottu yhteydenottotapa

Kiitos yhteydenotosta, PT on sinuun pian yhteydessä!

PT yhteydenottopyynö
bottom of page