PERSONAL TRAINING

Vidan Personal Trainer -palvelut ovat helposti saatavillasi ja mukautuvat juuri sinun tarpeisiisi. Vidalla toimii aktiivisesti kaksi PT:tä, Janna Sarén sekä Toni Nyberg. Alkuvuonna 2021 Vidalla aloitti myös fysioterapeutti Emilia Valli

 

PT:n kanssa treenaaminen on ennen kaikkea tuloksellista ja vaivatonta. Yhteistreenit ja ohjelmat ovat kustomoitu juuri sinun tavoitteitasi ja kehosi ominaisuuksiasi ajatellen. Projektit usein kaatuvat tietämyksen tai motivaation puutteeseen - tästä ei ole pelkoa oman valmentajan kanssa! Treenijakso valitaan omien tarpeidesi mukaan. Yleisimpiä syitä hakeutua PT:n ohjaukseen on motivaatio, tavoitteista jääminen, treenin järkevöittäminen ja kehonmuokkaus.
 

Personal Trainer -palvelut sopivat kaikentasoisille treenaajille - sohvaperunoille sekä himoliikkujille. Voit varata alkuun kartoituskerran tai tavoitekartoituksen, nämä tapaamiset eivät sisällä treenejä tai ostovelvoitetta ja ovat sinulle veloituksettomia. Lähtötilanteellasi ei ole väliä!

 

PERSONAL TRAINERIMME 

Janna on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja AMK (Haaga-
Helia). Hän tekee meillä henkilökohtaisia ohjauksia, ravintovalmennusta sekä vetää pienryhmiä ja kursseja.

Jannan osaaminen ja kiinnostus painottuu erityisesti
laaja-alaiseen hyvinvointiin, ravitsemukseen, kuntoutukseen,
painonhallintaan ja niska-selkä-hartia alueen haasteisiin.

Hän on itse kuvaillut työtään seuraavasti:
"Haluan sytyttää asiakkailleni liikkumisen ja kokonaisuudessaan terveellisten elämäntapojen mukanaan tuoman hyvän ja energisen olon!"

 Janna Sarén 

Klikkaa suoraan yhteydenottoon:

Toni on koulutukseltaan Personal Trainer. Hän tekee meillä henkilökohtaisia ohjauksia ja ruokavalioita, ohjaa ryhmätunteja sekä vetää ryhmävalmennuksia.

Tonin osaaminen ja kiinnostus painottuu kehonmuokkaukseen, voimatasojen nostamiseen sekä tavoitteelliseen treenaamiseen. Vidan painonhallintaryhmiä vedetään Tonin hyvässä huomassa.

Hän itse kuvailee työtään seuraavasti:
"Palkitsevinta työssä on, kun asiakkaan tavoitteet saavutetaan, oli kyseessä sitten pyöreät olkapäät tai energiatasojen nostaminen!"

 Toni Nyberg 

Liikuntakeskus Vida Toni

Klikkaa suoraan yhteydenottoon:

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos yhteydenotosta!

 

Valittavissasi on 30min ja 60min treenitapaamiset. Saliohjelma on aina 60min tapaaminen sisältäen ohjelman ja ohjauksen. 30min tapaaminen sopii mainiosti esimerkiksi täsmätreeniin / tekniikkatsekkiin / HIIT:iin yms. Ennen ensimmäisiä treenejä PT kartoittaa tarpeesi ohjaukselle sekä tapaamisen sisällön.

30MIN 38€

60MIN 72€

10x paketteihin ekstratreeni kaupan päälle!

PT HINNASTO

Vidalaisten kokemuksia PT treeneistä

"Olen käyttänyt PT:iden palveluita ryhmissä, Jannan Ryhtiryhmää ja Tonin Kesäfittiä. Molempiin tyytyväinen, sai tuloksia ja materiaalit myös jatkoon. Molemmat hyviä ryhmiä, kun olen istumatyössä ja hieman ylipainoinen"

Jos sinulla on tarina kerrottavana Personal Trainerin kanssa, jaa se meille! Laita tarinasi tai kommenttisi sähköpostilla osoitteeseen : info@liikuntakeskusvida.fi. 

Kaikki julkaistaan nimettöminä.

"Aloitin ensimmäistä kertaa salilla ja otin suosituksesta saliohjelmatarjouksen. Jälkikäteen olen erityisen tyytyväinen päätökseen, koska tiesi heti mitä salilla tehdä ja miten kaikki toimii. Vähän pitänyt aiemmin kalliina touhuna mutta mieli
muuttui kun tuloksia sai :D"

"Päädyin PT:n asiakkaaksi salipäivystyksen kautta, kun maven tekniikkaa korjattiin. Ohjauksessa huomattiin myös selän virheasento, mikä oli itselle uutta. Muokattiin treeniohjelmaa ja nyt alaselkä on paljon liikkuvampi."

"Ison operaation jälkeen mietin kannattaako aloittaa saliharjoittelua, mutta PT:n kanssa saatiin yhdessä kuntouttava ja kehittävä ohjelma tehtyä. Oli kiva kun sai myös näkyviä tuloksia polven kuntoutuksen lisäksi."