VIRTUAALISALI

Treenaa vapaana aikatauluista virtuaalipalveluillamme!

VIRTUAALISALI

Virtuaalisali tarkoittaa alakerrastamme löytyvää tilaa, jossa voit treenata treenivideoiden mukana. Tarjolla on lihaskuntojumppia, venyttelyä, tanssia ja Spinning -tunteja (sisäpyöräilyä). Perinteiset jumpat sinulle vetää tutut ohjaajamme, Spinningtunnit ovat erillisessä Journey -ohjelmassa, jossa polkeminen tapahtuu erilaisissa virtuaalisissa maisemissa. Haluaisitko polkea merenpohjassa tai dinosaurusten kanssa?

 

Palvelu on kaikkien aktiivisten asiakkaidemme käytössä kellon ympäri, myös salikorttilaisten. Virtuaalisalin löydät keskuksen alakerrasta venyttelytilan jälkeen oikealta. Tunnit käynnistetään helppokäyttöisen kosketusnäytön kautta. Autamme tarvittaessa!

Spinning-_virtuaalisali

KOTITREENIT

Onko lempijumppasi aina kun lastenhoitajaa ei saa tai kun olet töissä? Aktiivisena kuukausiasiakkaana saat Vidan jumppatunnit käyttöösi videoina omalle laitteellesi missä ikinä oletkaan! Treenejä löytyy monipuolisesti laidasta laitaan ja niitä lisätään toiveiden mukaan lähes joka kuukausi uusia valikoimaan. Treenivideot voit napsauttaa läppäriltä tai kännykältä pyörimään myös mökillä tai työmatkalla. Liikkuminen onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta!

Kotitreenien käyttöönotto:

  • Paina tämän sivun yläreunasta tai avautuvasta valikosta "kirjaudu"

  • Täytä rekisteröitymistiedot

  • Odota rekisteröitymisesi hyväksyntää

  • Kirjaudu sisään

  • Siirry kohtaan "Kotitreenit"

  • Ei muuta kuin jumpalle!