1/1

SOLARIUM

Marble Surface

AURINKOON

Keskuksessamme on käytössä Luxuran solarium, johon voit tehdä varauksia Avoinna24 -palvelun kautta. Kaikille jäsenille on lähetetty palveluun aktivointilinkki, jos et ole sellaista kuitenkaan saanut niin otathan yhteyttä vastaanottoon. Myös muut kuin vidalaiset voivat käyttää solariumia vastaanoton aukiolojen puitteissa. Vapaita aikoja voi tiedustella info@liikuntakeskusvida.fi tai soittamalla / Wapissa p. 050-4705360.

Solariumlaite puhdistetaan itse huoneesta löytyvällä desiaineella ennen ja jälkeen käytön. Suojataksesi silmiäsi käytä tarjoamiamme silmäsuojia aina solariumissa pötkötellessäsi, puhdista myös ne aina ennen ja jälkeen käytön.

Solarium toimii vastaanotossa ladattavalla solariumkortilla tai kolikoilla (50snt, 1€, 2€). Kortille ladataan aina 60€ aurinkoaikaa ja täysilataus kustantaa 50€, eli saat aina kympin aurinkoa kaupanpäälle. Ensimmäisellä latauksella itse kortti kustantaa 10€. Tarkistamme iän henkilöiltä, jotka vaikuttavat alle 18 vuotiailta ja valvomme käyttäjien ikää.

Minimiaika 5min (1,5€) ja maksimiaika kerralla 20min (6€). Solariumin käyttö on lain puitteissa mahdollista ainoastaan täysi-ikäisille.

Huomioithan oman ihotyyppisi auringonottoaikaa valitessasi! Saat tarvittaessa lisäohjeita henkilökunnaltamme.

Liikuntakeskus Vida solarium