1/1

JÄSENEHDOT

1.Jäsenyys

Määräkortit
Treeniavaimelle voidaan ladata 10x / 25x / 50x treenikertaa. 10x kortin voit valita pelkästään kuntosalille tai kuntosalille + ryhmätunneille. Yksi sisääntulo on aina yksi kertakäynti, eli yhdistelmäkertakorteilla voit samalla maksulla käydä useammassa jumpassa tai jumpassa + salilla. Kertakortit ovat voimassa 3kk / 6kk / 12kk ostopäivästä. Mikäli et kerkeä käyttää kertoja voimassaoloajan puitteissa, voi voimassaoloaikaa jatkaa 5€/vko lisämaksusta, kun jatko tehdään 14 päivän sisällä kortin voimassaoloajan päättymisestä. Vaihtoehtoisesti jäljelle jääneet kerrat voi siirtää maksutta uudelle kertakortille, kun sellainen ladataan 14 päivän sisällä vanhan kortin päättymisestä.

Kuukausikortit
Voit valita jatkuvan kausikortin 12kk peruskaudella tai joustavalla sopimuksella. Peruskaudellisessa kortissa on nimensä mukaisesti alkuun 12kk peruskausi, jonka jälkeen treenikortti jatkuu toistaiseksi voimassaolevana yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Peruskaudellisessa kortissa kuukausihinta on joustavaa sopimusta matalampi. Joustavia kortteja on saatavilla 24/7 tai klo 5-15 (päiväkortti) kulkuoikeudella. Joustavissa korteissa ei ole peruskautta, vaan ne ovat voimassa toistaiseksi yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Päiväkortissa sisääntulo tulee tapahtua ennen klo 15.

Vuosikortit kerralla maksettuna
Vuosikortin voi maksaa kerralla etukäteen. Hinta on edullisempi kuin kuukausittain maksettaessa ja kortti on voimassa tasan vuoden ostopäivästä. Jäsenyys ei siis automaattisesti jatku ilman uudistusta. Vuosikortit ovat henkilökohtaisia, eikä niihin sisälly tauotus- palautus- tai muutosoikeutta. Asiakas voi kuitenkin myydä tai siirtää kortin toiselle henkilölle näin halutessaan. Siirto tulee ilmoittaa meille ennen kortin luovuttamista eteenpäin.

2.Treenioikeus

Ladattu NFC -avain on henkilökohtainen ja oikeuttaa sisäänpääsyyn 24/7 tai klo 5-15. Yhdistelmäkortti oikeuttaa kaikkien palveluiden käyttöön (kuntosalit ja ryhmäliikunta) ja pelkkä kuntosalikortti on vain salitreenaamiseen. Treenille voi tulla vain ja ainoastaan ladatun treeniavaimen kanssa. Avain tulee lukea jokaisella treenikerralla ulko-oven lukijaan, vaikka ulko-ovi olisi auki. Aktiivisella treeniavaimella käytössäsi on myös alakerran virtuaalisali.

3.Irtisanominen

Jatkuva kuukausikortti tulee irtisanoa kirjallisesti sähköpostiviestillä tai paikan päällä irtisanoutumislomakkeella. Maksamisen / käymisen lopettaminen ei katkaise korttia eikä toimi irtisanoutumisena. Kaikissa kuukausikorteissa on yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisaika, irtisanoutumiskuukausi ei voi olla taukokuukausi. Tammikuussa irtisanotut kortit ovat siis voimassa vielä helmikuun jne. Joustavat kortit ovat aloituksesta lukien irtisanottavissa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Peruskaudellisessa 12kk kortissa on alkuun 12kk peruskausi, jonka jälkeen kortti jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ja on päätettävissä yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Peruskaudelliset kortit ovat myös päätettävissä kesken kauden, jolloin sopimushinta päivitetään vastaamaan treenikortin todellista kestoa. Asiakas maksaa tällöin käyttämänsä ja maksamansa kuukausikortin erouksen käyttämältään ajalta sekä normaalin irtisanoutumisajan treenimaksun.

4.Tauotus

Kuukausittain laskutettavan treenikortin voit halutessasi tauottaa tietyllä aikajaksolla. Tauotus onnistuu ilmoittamalla meille kirjallisesti tauosta kaksi viikkoa ennen kalenterikuukauden alkua. Minimitaukoaika on 1kk ja maksimi 12kk. Tauot kirjataan kalenterikuukausittain. Taukokuukaudet eivät kerrytä peruskautta 12kk –sopimuksissa.

5.Kortin väärinkäyttö

Treenikortti on aina henkilökohtainen. Salillamme on videovalvonta, jolla pystymme seuraamaan jokaista sisääntuloa. Mikäli samalla kortilla tulee useampi henkilö, on kortin omistaja aina tästä vastuussa. Jokaisesta luvattomasti sisään päästetystä kortittomasta henkilöstä seuraa kortin omistajalle 100 euron sakko ja toistuvasta väärinkäytöstä kortin sulkeminen. Kavereita voi tuoda tutustumaan vastaanoton aukioloaikoina tai erikseen kirjallisesti sopimalla myös muina aikoina. Ilman ilmoitusta päivystyksen ulkopuolella tullut henkilö katsotaan luvattomasti tulleeksi ja tästä seuraa sakko. Epäselvyyksien välttämiseksi on erittäin tärkeää, että jokainen lukee korttinsa lukijasta tullessaan sisään. Vaikka ovi olisi auki (vastaanoton aukioloaikoina) tai kaveri avaisi oven edeltä, pitää oma kortti lukea myös. Se kirjaa sinut sisään salille ja todistaa treenioikeutesi. Henkilökunnalla on oikeus poistaa salilta sisään kirjautumattomat henkilöt, mikäli korttia ei pyynnöstäkään lueta.

6. Maksamattomat salimaksut

Olemme ulkoistaneet muistutus- ja perintäpalvelut Finvoicer Oy:lle. Maksamattomista laskuista lähtee ensin maksumuistutus ja mikäli maksua ei muistutuksesta huolimatta makseta, siirtyy asia perintään. Kahden maksamattoman laskun jälkeen kortti suljetaan ja käyttöoikeus lakkaa, kunnes laskut on hoidettu. Kortin sulkeminen ei lopeta jäsenyyttä tai maksuvelvollisuutta eikä lyhennä peruskautta määräaikaisissa sopimuksissa. Maksumuistutukset ja perintälaskut on maksettava kokonaisuudessaan suoraan Finvoicer Oy:lle. 

7. Salietiketti

Jotta kaikilla olisi mukava treenata, on omien jälkiensä korjaaminen tärkeää. Älä siis jätä levypainoja laitteisiin / tankoihin, vaan korjaa ne takaisin telineisiin käytön jälkeen. Tämä on myös merkkinä siitä, että laite on vapautunut. Sali on aikuisten paikka, lapset voivat odottaa vanhemman treenin aikana vastaanoton sohvalla tai alakerran venytilassa. Jumppasalissa lapsi voi olla treenissäsi mukana, kun se on tyhjillään.

Ryhmäliikuntatunneille saavutaan ajoissa. Tuntilipukkeen saa 3h ennen tunnin alkua ja kun tunti on alkanut, ei sinne enää voi mennä. Kesken tunnin saliin meno häiritsee muita asiakkaita ja ohjaajaa. 
Ilmoita aina henkilökunnalle, mikäli havaitset puutteita laitteiden toiminnassa tai tilojen siisteydessä, teemme parhaamme korjataksemme ongelmat pikaisesti.