top of page
 • Saanko tutustua ennen ostopäätöstä?
  Saat! Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille 7 päivän tutustumisjakson, jonka voit aktivoida valikosta "Tutustumisviikko". Tutustuminen ei sido sinua mihinkään, käytössäsi on tutustumisen aikana jumpat ja sali.
 • Miten voin aloittaa treenit?
  Voit aloittaa treenit joko vastaanoton kautta tai verkkokaupassa, verkkokauppaan pääset kohdasta "Verkkokauppa". Palveluajat näet kohdasta "info".
 • Mihin aikoihin pääsen treenille?
  Päiväkorttia lukuunottamatta kaikilla treenikorteilla pääset treenille 247, eli milloin itsellesi parhaiten sopii. Päiväkortilla pääset sisälle klo 5-15.
 • Voinko maksaa liikuntaeduilla?
  Meillä käy vastaanotossa maksuvälineenä kaikki työnantajien liikuntaedut, kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak. Sovelluseduilla maksu onnistuu myös etänä tekemällä meille siirto ja ilmoittamalla siitä vastaanottoon info@liikuntakeskusvida.fi ja kohdennamme maksun asiakastilillesi. Fysioterapiaan voit hyödyntää hyvinvointietua (huom, ei liikuntaetua).
 • Mikä on salin ikäraja?
  Salin ikäraja on 15 vuotta, mutta alaikäiset tarvitsevat kuukausisopimuksiin huoltajan kirjallisen suostumuksen ja huoltaja on vastuussa treenimaksuista. Suostumus voidaan antaa sähköpostitse tai tulemalla alaikäisen mukana aloittamaan treenikorttia. Alle 15 vuotiaita voidaan ottaa treenaajiksi harkinnan perusteella, jos kyseessä on esimerkiksi kilpalajin oheisharjoittelu.
 • Auttaako joku minut alkuun?
  Henkilökuntamme näyttää sinulle tilat aloittaessasi meillä ja tarvittaessa opastaa yleisesti laitteiden käytössä. Henkilökohtaista ohjausta saat Personal Trainer -palveluiden ja Fysioterapian puolelta, PT päivystää salilla ilmoitetun aikataulun mukaisesti opastamassa yleisesti veloituksetta.
 • Onko minun pakko sitoutua?
  Ei tarvitse. Tarjoamme erilaisiin elämäntilanteisiin erilaisia treenikortteja, voit tilanteestasi riippuen valita 12kk sopimuksen tai joustavan sopimuksen. Joustava treenisopimus on voimassa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla ilman peruskautta tai sitoutumisaikaa. Epäsäännölliseen treeniin sopii hyvin myös kertakortit!
 • Saanko opiskelija- tai eläkeläisalennusta?
  Määräkorteista 10% alennus myönnetään opiskelijoille, eläkeläisille, HUS:in ja Vantaan kaupungin työntekijöille sekä äitiys- ja vanhempainvapaata viettäville. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä. 24/7 kuukausisopimuksista 10% alennus HUS:in ja Vantaan kaupungin työntekijöille. Opiskelijoille ja eläkeläisille kiinteä alennushinta 42€/kk salikortti tai 52€/kk yhdistelmäkortti (norm. 59€/69€). Alennukseen oikeutettava todistus esitettävä.
 • Aloitin Vidalla, mihin lasku tulee?
  Ensimmäinen lasku saapuu meille antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit halutessasi tilata e-laskun omasta verkkopankistasi ensimmäisen laskun tiedoilla. Jos et tilaa e-laskua, lasku saapuu myös jatkossa sähköpostitse. Tarkistathan myös roskapostikansion!
 • Kuuluuko korttiini jumpat?
  Jumpat kuuluvat yhdistelmäkortteihin. Jumpat voit lisätä kuukausikortillesi vastaanoton kautta hintaan +10€/kk. Mikäli olet epävarma onko korttisi voimassa vain salille, ota yhteys vastaanottoon tai tarkista treenikortin tiedot Avoinna24 -palvelusta.
 • Pitääkö jumppaan varata paikka?
  Jumppiin ei ole pakollista varata paikkaa, mutta se on mahdollista Avoinna24 -palvelun kautta. Pääsääntöisesti mukaan mahtuu aina, kun saapuu paikalle 10-15min ennen tunnin alkua. Varattu paikka tulee lunastaa vastaanoton päätteeltä ja paikka tulee perua viimeistään 1h ennen tuntia, jos ei pääsekään paikalle. Kaksi perumatonta ja saapumatonta varausta kuukauden sisällä johtaa 14vrk varausjäähyyn.
 • Kuinka kauan treenikorttini on voimassa?
  Kuukausisopimukset ovat voimassa toistaiseksi, kertakortit ovat voimassa seuraavasti: 10x kortti 3kk 25x kortti 6kk 50x kortti 12kk Jos kortillesi jää kertoja jäljelle voimassaoloajan päätyttyä, voit ostaa niille 14vrk kuluessa lisää aikaa hintaan 5€/vko. Vaihtoehtoisesti jos lataat 14vrk sisällä uuden kertakortin, vanhat jäljelle jääneet kerrat lisätään uudelle kortille veloituksetta.
 • Miten katkaisen treenikortin?
  Kuukausisopimuksen voit katkaista sopimuksesi ehdoilla ilmoittamalla meille irtisanoutumisesta sähköpostilla tai käymällä vastaanotossa. Määräkortit ja etukäteen maksetut treenikaudet (irtokuukausi tai vuosikortti) päättyvät automaattisesti maksetun kauden jälkeen.
 • Voinko tauottaa treenikorttini?
  Jatkuvat kuukausikortit on mahdollista tauottaa 1-12kk ajaksi, kun tauosta ilmoittaa meille 14vrk ennen kalenterikuukauden alkua. Tauotus on mahdollista kalenterikuukausittain ja sovitun taukokauden jälkeen treenikorttisi jatkuu vanhoilla tiedoilla automaattisesti. Määräkortteja, irtokuukausia tai kerralla maksettuja vuosikortteja ei ole mahdollista tauottaa.
 • Voinko ottaa lapseni mukaan treenin ajaksi?
  Lapsi voi odotella treenisi ajan vastaanoton sohvalla, salipuolelle lasta ei saa turvallisuussyistä ottaa. Salille voi tuoda kuitenkin vauvan kantokopassaan. Jumppakalenterissa on erikseen merkitty KIDS jumppa, jonne lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Jumppasaliin ohjattujen treenien ulkopuolella lapsi voi tulla aikuisen treenille mukaan. Lapset viihtyvät yleensä jumppasalissa hyvin leikkien puolapuissa tai renkailla. Huomaathan, että salilla treenaava lapsi on aina asiakas, jonka treeneistä tulee suorittaa maksu.
 • Mitä tarvitsen treenille mukaan?
  Salilla pärjäät urheiluvaatteissa ja -kengissä, salihanskat voi monelle olla kiva lisä. Kaikki jumppiin tarvittavat välineet löytyy meiltä, mutta halutessasi voit ottaa mukaasi omat nyrkkeilyhanskat Kuntonyrkkeilyyn tai joogamaton Joogaan. Rauhalliset jumpat voi hyvin vetää sukkasillaan, liikkuviin tunteihin kengät on hyvä olla mukana (puhtaat sisäliikuntakengät). Muista juomapullo!
bottom of page