Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Saanko tutustua ennen ostopäätöstä?


Saat! Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille 7 päivän tutustumisjakson, jonka voit aktivoida valikosta "Tutustumisviikko". Tutustuminen ei sido sinua mihinkään, käytössäsi on tutustumisen aikana jumpat ja sali.
Miten voin aloittaa treenit?


Voit aloittaa treenit joko vastaanoton kautta tai verkkokaupassa, jonne pääset valikon ostoskärrykuvakkeesta. Vastaanoton aukioloajat löydät valikosta "info" -kohdasta.
Onko minun pakko sitoutua?


Tarjoamme erilaisiin elämäntilanteisiin erilaisia treenikortteja, voit tilanteestasi riippuen valita 12kk sopimuksen tai joustavan sopimuksen. Joustava treenisopimus on voimassa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla ilman peruskautta tai sitoutumisaikaa. Tsekkaa myös määräkorttivaihtoehto!
Miten katkaisen treenikortin?


Kuukausisopimuksen voit katkaista sopimuksesi ehdoilla ilmoittamalla meille irtisanoutumisesta sähköpostilla tai käymällä vastaanotossa. Määräkortit ja etukäteen maksetut treenikaudet (irtokuukausi tai vuosikortti) päättyvät automaattisesti maksetun kauden jälkeen.
Kuuluuko korttiini jumpat?


Jumpat kuuluvat yhdistelmäkortteihin. Jumpat voit lisätä kuukausikortillesi vastaanoton kautta hintaan +10€/kk. Mikäli olet epävarma onko korttisi voimassa vain salille, ota yhteys vastaanottoon tai tarkista treenikortin tiedot Avoinna24 -palvelusta.
Pitääkö jumppaan varata paikka?


Jumppiin ei ole pakollista varata paikkaa, mutta se on mahdollista Avoinna24 -palvelun kautta. Pääsääntöisesti mukaan mahtuu aina, kun saapuu paikalle 10-15min ennen tunnin alkua. Varattu paikka tulee lunastaa vastaanoton päätteeltä ja paikka tulee perua viimeistään 1h ennen tuntia, jos ei pääsekään paikalle. Kaksi perumatonta ja saapumatonta varausta kuukauden sisällä johtaa 14vrk varausjäähyyn.
Voinko maksaa liikuntaeduilla?


Meillä käy vastaanotossa maksuvälineenä kaikki työnantajien liikuntaedut. Fysioterapiaan voit hyödyntää hyvinvointietua (huom, ei liikuntaetua).
Kuinka kauan treenikorttini on voimassa?


Kuukausisopimukset ovat voimassa toistaiseksi, kertakortit ovat voimassa seuraavasti: 10x kortti 3kk 25x kortti 6kk 50x kortti 12kk Jos kortillesi jää kertoja jäljelle voimassaoloajan päätyttyä, voit ostaa niille 14vrk kuluessa lisää aikaa hintaan 5€/vko. Vaihtoehtoisesti jos lataat 14vrk sisällä uuden kertakortin, vanhat jäljelle jääneet kerrat lisätään uudelle kortille veloituksetta.
Mihin aikoihin pääsen treenille?


Päiväkorttia lukuunottamatta kaikilla treenikorteilla pääset treenille 247, eli milloin itsellesi parhaiten sopii. Päiväkortilla pääset sisälle klo 5-15.
Auttaako joku minut alkuun?


Henkilökuntamme näyttää sinulle tilat aloittaessasi meillä ja tarvittaessa opastaa yleisesti laitteiden käytössä. Personal Trainerimme pitävät ajoittain lisäksi salipäivystyksiä, joiden aikana voit kysyä laitteiden käytöstä tai treenitekniikasta. Henkilökohtaisempaa apua saat hankkimalla tapaamisia Personal Trainerille tai Fysioterapeutillemme.
Aloitin Vidalla, mihin laskut tulee?


Ensimmäinen lasku saapuu meille antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit halutessasi tämän ensimmäisen laskun tiedoilla tilata jatkossa verkkolaskun omaan verkkopankkiisi. Verkkolaskun tilaamiseen tarvitset laskustasi viitteen ja tilaus tehdään oman verkkopankin kautta. Jos et tilaa elaskua, lasku saapuu myös jatkossa sähköpostitse.
Voinko tauottaa treenikorttini?


Jatkuvat kuukausikortit on mahdollista tauottaa 1-12kk ajaksi, kun tauosta ilmoittaa meille 14vrk ennen kalenterikuukauden alkua. Tauotus on mahdollista kalenterikuukausittain ja sovitun taukokauden jälkeen treenikorttisi jatkuu vanhoilla tiedoilla automaattisesti. Määräkortteja, irtokuukausia tai kerralla maksettuja vuosikortteja ei ole mahdollista tauottaa.
Saanko opiskelija- tai eläkeläisalennusta?


Määräkorteista 10% alennus myönnetään opiskelijoille, eläkeläisille, HUS:in ja Vantaan kaupungin työntekijöille sekä äitiys- ja vanhempainvapaata viettäville. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä. 24/7 kuukausisopimuksista 10% alennus HUS:in ja Vantaan kaupungin työntekijöille. Opiskelijoille ja eläkeläisille kiinteä alennushinta 42€/kk salikortti tai 52€/kk yhdistelmäkortti (norm. 59€/69€). Alennukseen oikeutettava todistus esitettävä.