VIDA

[Elämä, elinaika, eläminen]

Vida on kahden naisen omistama yksityinen kuntosali Vantaan Korsossa. Me yrittäjät Vidan takana olemme Piia ja Auri, pyöritämme yhdessä Vidan arkea.

 

Vida on perustettu vuonna 2012 vanhan Trendi Fitneksen tiloihin. Tiloissa on jo ennen Trendiäkin pyörinyt kuntosalitoimintaa 90-luvulta lähtien. Ennen salia tiloissa on tietojemme mukaan ollut ainakin Valintatalo ja pankki. Paljasjalkaiset korsolaiset varmasti tietävät rakennuksen historiasta meitäkin enemmän! Meillä treenaa vielä tänä päivänäkin vanhoja Trendiläisiä, pisimpään meillä jumpannut on aloittanut yli 20 vuotta sitten - wau! Myös ohjaajia on viihtynyt salilla pitkään, parhaimmillaan 15 vuotta (meidän ihana Hanna!).

 

Meidän yrittäjien tausta on hyvin samankaltainen, olemme työskennelleet monissa eri palvelualan ammateissa, mutta löytäneet tiemme työhön liikunnan pariin. Piia Personal Trainerin työn kautta, Auri harrastusten. Piia on ollut mukana Vidan perustamisesta lähtien, silloisena alkuperäisenä yrittäjäkumppanina oli Juhani. Piia oli Vidaa perustettaessa haaveillut omasta salista jo pitkään ja on alusta asti halunnut tehdä meidän keskuksesta treenaajille kodintuntuisen treenipaikan. Auri aloitti Vidan vastaanottotyöntekijänä "opiskeluiden ajaksi" vuonna 2015, mutta siirtyi kuitenkin lopulta Juhanin tilalle kokopäiväiseksi Vidan yrittäjäksi vuonna 2019.

Me yrittäjät rakastamme liikkua ja toivomme että tämä välittyy myös treenaajillemme. Saliharjoittelun lisäksi Piia on hurahtanut maantiepyöräilyyn ja Auri boulderointiin, emmekä koskaan sano ei uusille lajikokeiluille! Pyrimme innovoimaan ja tuomaan uusia juttuja teidän treeneihin myös Vidalla.

 

Tavoite meillä on yhä sama kuin Piialla alkuaikana - tehdä Vidasta niin kiva treenipaikka, että tuntuu kuin kotiin tulisi!

Liikuntakeskus Vida yrittäjät