top of page

TUNTIKUVAUKSET

Kaikille tunneille löydät tarvittavat välineet meiltä, mutta voit ottaa Joogaan oman joogamaton ja Kuntonyrkkeilyyn omat hanskat niin halutessasi. Muistathan varata mukaasi vesipullon!

Lihaskunto- ja hikijumpat

ARMYABS

Todella tiukka vatsajumppa, joka sisältää harjoitteita pinnallisille sekä syville vatsalihaksille. Sixpack on the way!

BODY

Klassikkojumppa! Lihaskuntoa koko kropalle noin 20 toiston sarjoissa, sisältäen sykkeennostoja. Välineitä käytetään monipuolisesti, mm. käsipainot, tanko, kuminauhat, fitball... Vaihtelua riittää!

DANCEFITYOGA

Uusi konsepti! DanceFitYoga -tunti sisältää tanssi-, lihaskunto- ja joogaosuudet. Tunnin liikkeet ja askelsarjat ovat helppoja ja sopivat kaikentasoisille jumppaajille. Täydellinen tunti kiireiseen arkeen!

KIINTEYTYS

Tehokas, intervallityyppinen lihaskuntotunti joka nostaa hien pintaan.

KUNTO-NYRKKEILY

Nyrkkeilystä kiinnostuneille sopiva tunti! Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaosiosta ja loppujumpasta. Harjoitteet tehdään pareittain/säkillä, tunnille voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Omat hanskat voi ottaa mukaan, mutta myös lainahanskoja löytyy.

MUOKKAUS

Sykkeennostoja sisältävä patterijumppa koko kropalle. Yksi patteri sisältää 3-5 liikettä ja patteria tehdään 2-3 kierrosta. Tunnilla käytetään omaa kehonpainoa sekä välineitä.

RVP

Sykettä nostava lihaskuntojumppa Reisi-vatsa-pakara, joka keskittyy reisiin, vatsaan ja pakaroihin. Tunnilla käytetään välineitä, kuten steppilauta, tanko ja/tai käsipainot.

SPINNING

Vauhdikasta sisäpyöräilyä nivelystävällisesti. Tunnit toteutetaan intervalleina, eli sykettä viedään ylös ja alas vuorottelevissa jaksoissa. Voit itse vaikuttaa tunnin rankkuuteen säätövalinnoilla, joten tule rohkeasti aloittelijanakin mukaan. Spinning VIRTUAL on ajastettu virtuaalitunti joka pyörähtää itsestään käyntiin.

SYKEBODY

Lihaskuntoa pitkissä sarjoissa, sisältää tiukemmat sykkeennostot! Välineitä ja omaa kehonpainoa käytetään monipuolisesti.

VAHVA
YLÄVARTALO

Yläkropan (selkä, rinta, kädet) lihaskuntotunti, lyhyet sarjat ja isot painot käytössä! Vahvistaa yläkropan isoja lihaksia ja tukilihaksia kohentaen ryhtiä ja helpottaen niska-hartia särkyjä.

VOIMA

Rauhallisessa tahdissa tehtävä lihaskuntojumppa, joka ei sisällä askellusta. Välineinä käytetään käsipainoja, painotankoa, kuminauhoja. 

TANSSIT

DANCE

Vauhdikas nykytanssitunti, jossa lämmittelyn jälkeen tehdään yksi tai useampi tanssisarja. Tyylilajit vaihtelevat tunnilla. Tunnin koreografiat sopivat parhaiten tanssia harrastaville tai harrastaneille.

DANCEMIX

Hauska tanssitunti, jossa tanssitaan vaihtuvien hittien mukaan ohjaajan luomien koreografioiden tahdissa. Kalenterin helpompi tanssitunti!

LAVIS

Lavis on hauska tunti, joka yhdistää aerobicin ja lavatanssit yhdeksi mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi. Tunnin tansseja ovat mm. rock/jive, cha cha, samba ja humppa. Tässä on tunti jolta et varmasti lähde suu mutrussa! Tunti sopii erinomaisesti aloittelijoille.

ZUMBA

Tanssitunti lattarirytmeissä, tällä tunnilla et edes huomaa kuinka hiki virtaa ja kalorit kuluu! Liikkumisen ilo on tärkein, joten mukaan pääsee ihan aloittelijakin; tällä tunnilla oma tyyli pääsee valloilleen ja pidät hauskaa.

KEHONHUOLTO

HARMONY

Pilatekseen, Joogaan ja tanssitekniikoihin pohjautuva liikkuva kehonhuoltotunti ilman välineitä. Tunnin harjoitteet lisäävät liikkuvuutta ja avaavat lihaksia. Nostaa hikeä pintaan!

JOOGA

Kehoa avaava ja liikkuvuutta lisäävä matalan kynnyksen kuntojooga.

KEPPIJUMPPA

Perinteinen keppijumppa, joka avaa kroppaa ja lisää liikkuvuutta. Tunti sisältää myös kehonhuolto-osuudet kepin kanssa ja ilman.

PILATES

Rauhallinen jumppa joka vahvistaa syviä tukilihaksia ja parantaa kehonhallintaa sekä syventää hengitystekniikkaa

bottom of page