Virtuaalisali avattu!

Alakerran spinningsali on laajentunut ke 28.10. myös virtuaalikäyttöön! Tällä hetkellä valikoimassa on Journey - sisäpyöräilyohjelma ja valikoima tulee laajentumaan hiljalleen myös lihaskuntoihin.


Journeyssa poljet erilaisia maisemareittejä 20-30min pituisissa treeneissä. Treenit ovat ääniohjattuja ja pystyt seuraamaan ruudulta ohjeita myös kirjallisesti: tehot, asento (istuen/seisoen), vauhti yms. Värikoodit kertovat kuinka tiukkaa polkemista mennään, sininen kevyin ja punainen raskain.


Virtuaalisali on kaikkien aktiivisten treenaajiemme käytössä ja sen käyttöoikeus on lisätty korteille ilman lisämaksua. Salin käytössä ollaan joustavia, eli jos jollain on polkeminen kesken, saa hypätä mukaan jos menossa oleva treeni sopii itselle. Treenit saat käyntiin jalallisen ohjainpaneelin kautta, valitset vain itsellesi sopivan treenin ja painat sen käyntiin! Ääntä säädetään näytön alaosasta.


Muistathan pyyhkäistä hipaloimasi kahvat yms välineet desiaineella! Mahtavia virtuaalipolkemisia!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Toiminta jatkuu myös 1.-14.3.2021

Eilen AVI:n päätökset antavat kuntosaleille mahdollisuuden jatkaa toimintaa, kun samassa tilassa on yhtäaikaisesti 10 henkilöä. Treenien jatkuminen on siis mahdollista, kun siirrymme salitreeneissä aj

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja 1.-14.3., tutustu 28.2.2021 asiakastiedoitteeseen.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon