TUTUSTU 7 PÄIVÄÄ VELOITUKSETTA!

Etsitkö uutta salia tai haluat vain kartoittaa lähialueesi vaihtoehtoja? Meillä saat aina tutustua saliin ja ryhmätunteihin 7 päivän ajan ennen ostopäätöstä.

Tutustumisen aikana käytössäsi on:

- Kuntosali (oma salipuoli naisille) - Ryhmätunnit - Venyttelytila - Suihkut - Saunat - Vapaata treenitilaa

Lisäksi tarjoamme hygieniatuotteita sekä treenikahvit ilman lisäveloitusta. Lisäpalveluina solarium ja RecoveryPump -lahkeet.

Tutustuminen ei sido sinua mihinkään, mutta halutessasi voit näppärästi jatkaa treenejä verkossa tai keskuksella. Keskuksella osoitteessa Korsontie 7 palvelemme vastaanotossa sinua heinäkuussa ma-ti klo 15-18:30, ke klo 10-13 ja to klo 15-18:30. Saatavilla on monipuolinen valikoima kerta- ja kausikortteja, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tule aktivoimaan tutustuminen vastaanoton aukioloaikoina ja autamme sinut alkuun! Mikäli haluat lisätietoja etukäteen, voit jättää meille viestiä täällä.

Lämpimästi tervetuloa!


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Live- ja ulkotreenit

Ilouutisia! Tarjoamme aktiivisille kausikorttilaisille treenit livessä tai ulkona joka päivä sunnuntaista 4.4. ke 14.4. saakka. Livet vetää Jukka & Hanna, tarjolla AstangaJoogaa, Lavista, Pilatesta, C

Keskus suljettu 1.-14.4.2021

* EDIT 9.4.2021: Alueviranomaisen uudella päätöksellä liikuntapaikat kiinni 28.4. saakka. Lisätietoa pian! Keskiviikkona 31.3.2021 astui voimaan laki, joka antaa Aluehallintoviranomaiselle mahdollisuu

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja toistaiseksi. Saat meihin yhteyttä puhelimitse tai meilillä.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon