top of page

Toukokuun uutiskirje

Kesä tekee tuloaan!


Ilmat lämpenee kovaa vauhtia, jonka myötä kelit alkavat suosia myös kesäharrastuksia. Mikä ikinä sitten oma kesälajisi on, oikeanlainen oheisharjoittelu antaa aina lisäpuhtia ja tukee treenejä. Näin liikkuminen ei myöskään jää yksipuoliseksi. Meillä on nyt myynnissä toukokuun loppuun saakka kesälajiasi tukeva treeniohjelma. Ohjelma tehdään täysin oman lajisi pohjalta, on se sitten esimerkiksi pyöräily, juoksu, golf tai festarointi. Treeniohjelma sisältää alkukartoituksen, lajiasi tukevan saliohjelman, liikkuvuusharjoitteet ja 1,5h ohjauksen sekä ohjelmien läpikäynnin. Käy lukemassa lisää ja nappaa oma ohjelmasi täältä.


Lisämotivaatiota kesän salitreeneihin saa myös voimassaolevan Pistekisan myötä, joka on käynnissä aina toukokuun loppuun saakka! Kerää 25 treenikertaa ja olet mukana 250€ arvoisen XXL tavaratalon lahjakortin arvonnassa. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi 80€ suuruinen XXL:n lahjakortti, joten jokainen treeni kannattaa. Muista täpätä näytöltä "pistekisa", niin treenisi on mukana arvonnoissa.


Kesän myötä siirrymme myös jumppien osalta kesälukkariin maanantaina 22.5. alkaen. Lukkaria on muokattu toiveita huomioiden - käy tsekkaamassa jumppien kesäaikataulu täältä. Sali palvelee kesällä tuttuun tapaan 24/7 ja ylläpitääksesi tuloksia suosittelemmekin kesälajien lisäksi salitreenejä läpi kesän! Näin pidät huolta, ettei lihakset pääse katoamaan ja treenit pysyvät monipuolisena.


Huomasithan jo pian lähestyvän Tanssilauantain vappuviikonloppuna 29.4.? Luvassa on Lavista, DanceFitYogaa sekä Mintun DanzeWRKOUT! Pääset katsomaan aikataulun täältä ja ilmoittautumaan mukaan Avoinna24 -palvelussa voimassaolevalla yhdistelmäkortilla. Tanssit alkavat jo aamusta, joten normaalin lukkarin mukaiset tunnit on tältä päivältä peruttu.


Vappuaattona su 30.4. jumpat vetää Mirka ja Hanna:

  • 10.00 Pilates / Mirka

  • 11.00 Body / Hanna

Respa palvelee vielä perjantaina 28.4. tavalliseen tapaan aamusta, jolloin tarjolla on myös vappusimaa ja munkkeja! Vappupäivänä ma 1.5. sekä Helatorstaina 18.5. vastaanotto on suljettu. Helatorstaina pääsee jumppaamaan Hannan kanssa, jolloin tiedossa on DanceFitYoga klo 10-11.


Aurinkoista treenikesää!bottom of page