Toiminta jatkuu myös 1.-14.3.2021

Eilen AVI:n päätökset antavat kuntosaleille mahdollisuuden jatkaa toimintaa, kun samassa tilassa on yhtäaikaisesti 10 henkilöä. Treenien jatkuminen on siis mahdollista, kun siirrymme salitreeneissä ajanvaraukseen! Alta löydät ensi käden tietoa treenien jatkumisesta, infot tarkentuvat viikonlopun aikana.


HUOM! Jos AVI:n linjaukset muuttuvat, saattaa tämä vaikuttaa myös aukiolopäätökseen.


Maanantaista 1.3. lukien 14 päivän ajan salitreenit ja jumpat VAIN paikkavarauksella, yhteen ajanvarausslottiin mahtuu 10 henkilöä/tila. Eri tiloiksi lasketaan alasali, yläsali, jumppasali ja virtuaalisali. Voimme siis yhtäaikaisesti palvella 30 treenaajaa eri tiloissa. Slotti salille tulee olemaan 30min pituinen ja niitä voi varata max. 3 putkeen. Pukuhuoneet ovat ajanjaksolla pois käytöstä. Henkilökuntamme tarkastaa varauksia ja poistaa varauksettomat henkilöt keskukselta. Näitä rajoituksia on kunnioitettava, jotta treenit ja aukiolo ovat mahdollisia. Ryhmätuntikalenterin alkamisaikoja laitetaan hieman uusiksi ja paikat rajataan 9 + ohjaaja. Tuntikalenterin muutokset päivittyvät viikonloppuna ja vanhat varaukset poistuvat voimasta. Valmistauduthan siis varaamaan haluamasi treenit uudelleen järjestelmästä.


Aktiiviset treenikortit on siis normaalisti voimassa myös maaliskuun kahden ensimmäisen viikon ajan. Tutustujia tai yksittäisiä kertakävijöitä emme ota tällä 14 päivän aikajaksolla vastaan, mutta myymme uusia jäsenyyksiä ja määräkortteja.


Kuntosalin ajanvaraus ilmestyy Avoinna24 -palveluun viikonlopun aikana ja infoamme vielä tarkemmista käytännöistä, kun saamme ne paketoitua.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Live- ja ulkotreenit

Ilouutisia! Tarjoamme aktiivisille kausikorttilaisille treenit livessä tai ulkona joka päivä sunnuntaista 4.4. ke 14.4. saakka. Livet vetää Jukka & Hanna, tarjolla AstangaJoogaa, Lavista, Pilatesta, C

Keskus suljettu 1.-14.4.2021

* EDIT 9.4.2021: Alueviranomaisen uudella päätöksellä liikuntapaikat kiinni 28.4. saakka. Lisätietoa pian! Keskiviikkona 31.3.2021 astui voimaan laki, joka antaa Aluehallintoviranomaiselle mahdollisuu

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja toistaiseksi. Saat meihin yhteyttä puhelimitse tai meilillä.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon