top of page

Timmi Mimmi -valmennus alkaa taas syyskuussa!

Tervetuloa mukaan PT Salla Hataran Timmi Mimmi -pienryhmävalmennukseen taas syksyllä. Valmennuksessa motivoidut säännölliseen liikuntaan ja terveelliseen ravitsemukseen, samalla nostaen kuntoa, kiinteytyen ja painoa pudottaen. Ryhmä aloittaa syyskuun alussa 4.9. ja kestää aina marraskuun loppuun (yht. 3kk).


Valmennus sisältää:

Treenit 2x viikossa

Ryhmätreenit maanantaisin klo 18-19:15 ja keskiviikkoisin klo 19-20, yhteistreenien sisältö vaihtelee intensiivisistä hikitreeneistä peruskuntoliikuntaan

Painonhallintaa tukeva ruokavalio

Saliohjelma omatoimitreeneihin

Kehonkoostumusmittaus

Valmennus sopii kaikentasoisille treenaajille, tavoitteena on löytää kestäviä ratkaisuita ja motivaatiota terveellisempiin elintapoihin. Aiempina vuosina valmennuksessa on pysyvästi pudotettu jopa yli 10 kiloa ja löydetty liikunta mieluisaksi osaksi arkea!


Valmennuksen hinta on 399€, vidalaisille 10% alennus listahinnasta (aktiivinen kausi- tai kertakortti), valmennus laskutetaan 1-3 osassa ryhmän aloittaessa. Ilmoittaudu mukaan täällä tai sähköpostitse info@liikuntakeskusvida.fi - liitä mukaan yhteystietosi (puh, email, postiosoite) ja tieto monessa osassa haluat maksaa valmennuksen. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä!
Kommentare


bottom of page