Tapaa uusi fysioterapeuttimme!

Vidan palvelut laajenevat alkuvuodesta 2021, kun meillä aloittaa fysioterapeuttina Emilia Valli! Emilia lanseeraa meillä toiminnallisen fysioterapian, jossa painopiste on liikkeessä ja salitreenissä. Ei siis enää kasaa paperiohjeita kotiin kaapin perälle, vaan toiminnan kautta kroppa kuntoon.


Emilia tulee myös kehittämään meille senioritoimintaa, jossa niinikään rohkaistaan liikkumaan reippaasti ja ylläpitämään kehon toimintakykyä.


Tule mestoille ensi viikon maanantaina 30.11. klo 17:30-19 ja tapaa Emilia. Voit kysyä kropan kipukohtiin apua tai salitreeniin vinkkejä. Emilia on myös lauantaina 12.12. paikalla ja vetää spessutuntina FasciaMethodin klo 10:45-11:30. Tästä lisää infoa pian! Samalle viikonlopulle osuu myös teidän toiveesta toinen Footbic tunti Päivin vetämänä, eli todellinen hyvinvointiviikonloppu tulossa joulukuussa


Mitä on fysioterapia? Fysioterapia on ammattiala, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Fysioterapia tarjoaa palveluja yksilöille ja väestölle tilanteissa, joissa näiden liikkumis- ja toimintakyky ovat tai saattavat olla uhattuina ikääntymisen, vamman, kivun, sairauden, toimintahäiriön tai ympäristötekijöiden johdosta. Fysioterapia edistää yksilön aktiivista osallistumista yhteiskunnassa kehittämällä, ylläpitämällä ja palauttamalla tämän terveyttä, liikkumiskykyä, fyysistäktiivisuutta ja toimintakykyä koko eliniän ajan. (Suomen Fysioterapeutit)


Vidalla painopiste tulee olemaan nimenomaan toiminnallisessa fysioterapiassa, eli niin sanotusti "out in the open" - ei kopperossa vaan salilla ja muussa liikuntaympäristössä!