top of page

Tammikuun uutiskirje

Hyvää alkavaa vuotta!


Uusi treenivuosi käynnistyy ja on aika kääntää katse tulevaan! Vuoden vaihtuminen tuo mukanaan pitenevät päivät ja uutta nälkää treenaamiseen. Oletko ajatellut kenties aloittaa PT:n valmennuksessa? Tai kokeilla mitä uutuuksia ryhmäliikunnassa on tarjolla? Tämä on merkkisi tarttua tuumasta toimeen!


Kevään uusi jumppalukkari starttaa heti Loppiaisen jälkeen 8.1. Lukkarin suurimpia muutoksia on alasalin käyttötarkoituksen muutos spinningsalista jooga-/monitoimisaliksi, jossa pidetään keväästä lukien osa rauhallisemmista tunneista. Lukkariin merkitty yläsali tarkoittaa jumppasalia ja alasali tarkoittaa vanhaa spinningsalia. Spinningsalissa virtuaalipalvelut jatkuvat normaalisti, valmiiksi ajastettuja spinningtunteja on tarjolla ti ja to klo 9:30 & 17:30 sekä su klo 12. 


Erityisenä uutuutena kalenterissa on torstai-illan Iisijumppa jota on toivottu paljon. Kyseessä on PT Piritan aloittavien jumppareiden matalan kynnyksen tunti, jossa pärjää rapakuntoinenkin varmasti mukana hyvällä fiiliksellä, oikealla tekniikalla. Tunnille on vapaa pääsy tammikuun ajan vastaanoton kautta. Pääset tarkastelemaan kevään aikataulua tarkemmin täältä.


Onko kaverisi puhunut uudesta treenipaikasta ensi vuodelle? Kutsu hänet mukaan paitsi Iisijumppaan, myös Vidan Avoimiin oviin lauantaina 13.1. Avoimet ovet koskee sekä ryhmäliikuntaa että kuntosalia vastaanoton aukioloajan puitteissa klo 10-13 välillä. Tulkaa treenille respan kautta.


Jos alkuvuoden treenejä varjostaa kireät lonkat tai hartiat, pistä kalenteriin sunnuntain 14.1. Kehonhuoltopäivä! Tarjolla on kolmenlaista kehoa avaavaa ja huoltavaa tuntia:


  • Klo 10:45 Liikkuva Keho 40 min Toni

  • Klo 11:30 Kehonhuolto 30 min Krista

  • Klo 12:05 Yin Jooga 40 min Jukka


Kehonhuoltospessuihin pääset osallistumaan ilman erillismaksua niin sali- kuin yhdistelmäkortilla. Etukäteisvaraus vaaditaan ja voit tehdä sen Avoinna24 -palvelusta.


Tammikuun myötä starttaa myös suositut pienryhmävalmennukset! PT Sallan jo entuudestaan tuttu Timmi Mimmi ryhmä aloittaa torstaina 17.1. ja tämän lisäksi järjestetään myös täysin uusi Treeniryhmä, jossa treenataan kimpassa kahdesti viikossa vaihtelevin treenisisällöin. PT Tonin Voimaklubi -ryhmiä järjestetään kaksi: Konkariryhmä sekä Aloittelijaryhmä. Konkariryhmä on ehtinyt kovan suosionsa vuoksi jo täyttymään, mutta Aloittelijat -ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana. Käy lukemassa lisää kaikista valmennuksista ja ilmoittaudu mukaan täältä.


Onnea ja treenimotivaatiota tulevaan vuoteen 2024!


Terkuin,Ellabottom of page