top of page

Syyskuun uutiskirje

Synttärit on juhlittu ja syyskausi on virallisesti pyörähtänyt käyntiin!


Syksyn jumppalukkari starttasi hetki sitten, oletko käynyt jo kokeilemassa uusia tunteja? Uutuutena kalenteriin ilmestyi esimerkiksi keskiviikolle Tonin vetämä Vahva Ylävartalo, sekä maanantaille Jukan SykeSpin! Samoin kesällä aloittanut Maria jatkaa perjantaissa myös syyskaudella, tule kokeilemaan Reisi-Vatsa-Pakaraa tai Pilatesta. Torstaina 7.9. alkaen ohjaajan loukkaantumisen vuoksi Zumban tilalla pidetään jatkossa Rinan DanceMix ja Rina tuuraa myös Muokkauksen koko syyskauden ajan.


Syyskaudella on myös ajastetut Virtuaalispinning-tunnit tiistaisin ja torstaisin klo 9.30 & 17.30 sekä sunnuntaisin klo 12. Ajastetut tunnit pyörähtävät automaattisesti käyntiin ilmoitettuna aikana. Virtuaalisali on tuntien ulkopuolella vapaassa käytössäsi spinning- ja muihin virtuaalitreeneihin.


Myös syksyn alkavissa Salistartti sekä TimmiMimmi -pienryhmissä on vielä pari paikkaa vapaana. Salistartissa pääset kiinni salitreenin saloihin sekä opit käyttämään laajasti eri laitteita ja tekemään vapaapainotreenejä turvallisesti. TimmiMimmi on naisille suunnattu valmennus, jossa motivoidut säännölliseen liikuntaan ja terveelliseen ravitsemukseen. Ilmoittaudu mukaan ryhmiin täällä.


Puhtia treeneihin tarjoavat myös osaavat Personal Trainerimme, joka luo sinulle henkilökohtaisen tavoitteitasi tukevan saliohjelman. Personoitua ohjelmaa on helppo noudattaa itsenäisissä treeneissä ja tulokset puhuvat puolestaan! Käy lukemassa lisää valmestajistamme täältä.


Vidan lisäksi myös Korso Gym täyttää vuosia! Juhlimme Gymin 16v synttäreitä ma 4.- su 10.9. ja kaikki Vidan treenikortit käyvät kortin käyttöoikeuksien puitteissa myös Korso Gymille koko viikon ajan.


Korso Gymin puolella järjestetään syyskuussa myös Tour de Korso -spinningmaraton (15€) ja Marin Zumbamaraton (15€), joihin vidalaiset ovat tervetulleita mukaan. Varaa paikkasi täältä.


Syyskuun luomumunatilaus on käynnissä! Munat tilataan Kuorttisen kanalasta 30kpl kennoissa, 12€/kenno. Jätä tilaus vastaanottoon tai vastaamalla suoraan tähän viestiin ma 4.9. mennessä, kerro monta kennoa haluat tilata. Munat saapuvat torstaina 7.9. ja ne maksetaan noudon yhteydessä.


Kivaa alkavaa syksyä!bottom of page