Senioriryhmä jatkaa!

EDIT: KLO 11-12 RYHMÄ TÄYNNÄ, KLO 10-11 RYHMÄÄN PAIKKOJA!


Oletko itse tai tunnetko +60v treenaajan joka kaipaisi lisäpotkua?

Fysioterapeutti Emilia Vallin Senioriryhmä kokoontui keväällä ja sama ryhmä jatkaa treenejä ensi viikon maanantaista 10.5. eteenpäin. Kevään ryhmältä tuli erinomaista palautetta sisällöstä ja tuloksista. Ryhmään vapautui 3 paikkaa, jotka menevät nopeimmin toimiville!

Treenit pienryhmässä (6hlö) Emilian kanssa joka maanantai klo 11-12 Vidan jumppasalissa 7vk ajan juhannusviikolle saakka Treeniteemat vaihtelevat lihaskunnosta kehonhallintaan, tähdäten vanhenevan kehon toimintakyvyn kehittämiseen ja ylläpitämiseen Ryhmän treenit auttavat sinua mm. tasapainon, (selkä)kipujen ja jaksamisen kanssa.

Pienet krempat tai kivut eivät haittaa ryhmään osallistumista, päinvastoin! Ryhmän hintaan kuuluu Fysioterapeutin ennakkokonsultaatio, jotta Emilialla on tieto ryhmäläisten rajoitteista ja mahdollisuuksista. Näin kivut ja krempat helpottavat oikeilla liikkeillä sekä opit toimimaan niiden kanssa ryhmän edetessä.

Ryhmän hinta 99€ sisältäen kaikki treenit ja fysioterapeutin ennakkokonsultaation. Ilmoittautumisaikaa pe 7.5. saakka, jos paikkoja riittää sinne saakka Ilmoittautuminen info@liikuntakeskusvida.fi tai verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset tästä

Tervetuloa mukaan!