Paikkavaraukset salille jatkuvat

Auki ollaan - mutta! Vaikka päättäjiltä ei nyt ole vielä varmaa tietoa tullut ihmismäärien rajausten jatkumisesta, oletamme että rajaukset (max. 10hlö/tila) jatkuvat siihen asti kunnes toisin ilmoitetaan. Ajanvaraus salitreeniin, jumppiin ja virtuaalisalille jatkuu siis toistaiseksi, kunnes saadaan vihreää valoa rajoitusten hellittämiselle. Kun ennakoimme, toimintaohjeet pysyy teillekin selkeämpänä. Avoinna24 -palveluun on nyt lisätty saliaikoja ensi viikosta eteenpäin ja niitä voi varailla aina 2vk päähän, max. 3 slottia peräkkäin / päivä (1,5h salitreeni). Pukuhuoneet ovat vielä pois käytöstä. Kuluneen 1,5vk aikana olemme tarkastelleet ajanvarauksen toimimista ja muistuttaisimme seuraavista asioista:

  • Älä hamstraa turhia salitreeniaikoja tai jumppia, varaa vain ne treenit joille aiot saapua paikalle. Peruuta aina varaukset jos et pääsekään tulemaan!

  • Varatun saliajan saat peruutettua omista tiedoistasi kohdasta "Omat ajanvaraukset" ja painamalla roskakorikuvaketta. Jos homma ei toimi, joudumme ottamaan käyttöön ajanvarauksen eston, joka tulee automaattisesti päälle kun kaksi varausta jää peruuttamatta.

  • Sisään vasta treeniaikasi alkaessa (esim. 13:00 tai 18:15) ja ulos viimeistään aikasi päättyessä (esim. (14:59 tai 19:14)

  • Voit oleskella vain varaamallasi salilla, mutta voit toki yhdistellä näitä - esim. klo 15-16 yläsali ja klo 16-16:30 virtuaalisali

  • Ajanvarauksesta pystyy valitsemaan erikseen ylä- tai alasalin kohdasta Valitse palvelu

  • Treenikorttia ei tarvitse salille tullessa lukea kuin ulko-oveen, jumppaleimaukset normaalisti päätteeltä

  • Varaukset Avoinna24 -palvelusta

  • Tutustumiset edelleen jäähyllä, jotta asiakkaille riittää mahdollisimman paljon saliaikoja - myymme kyllä uusia jäsenyyksiä ja kertakortteja, näistä yhteys vastaanottoon

Näillä toimilla takaamme teille turvalliset treenit ja voimme pitää treenit nyt käynnissä. Muistathan hyödyntää myös kotivirtuaaleja verkkosivujen jäsenosiossa ja virtuaalisalin tarjontaa.


Yläkerrassa treenaat myös nyt aiempaa väljemmin, kun laajennusosa avattiin käyttöönne maanantaina! Laajennus toteutettiin nakuttelemalla reikä vastaanottoa vastapäiseen seinään ja yhdistämällä näin vanha suutarin tila yläkerran saliin. Siitä tuli aika siisti vaikka itse sanotaankin! Laajennusosaan siirrettiin kaikki lämmittelylaitteet ja sinne rakennettiin myös paljon toivottu venyttely-/vatsanurkka. Sieltä löydät kumppareita, rollerin yms. tarvikkeita loppuverkkaan. Vielä kesken on henkilökunnan tilat, älä siis hämmenny jos kuulet pientä nakuttelua seinän takaa. Työn alla ovat vielä Personal Trainerin/Fysioterapeutin toimisto ja keittiötila.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Live- ja ulkotreenit

Ilouutisia! Tarjoamme aktiivisille kausikorttilaisille treenit livessä tai ulkona joka päivä sunnuntaista 4.4. ke 14.4. saakka. Livet vetää Jukka & Hanna, tarjolla AstangaJoogaa, Lavista, Pilatesta, C

Keskus suljettu 1.-14.4.2021

* EDIT 9.4.2021: Alueviranomaisen uudella päätöksellä liikuntapaikat kiinni 28.4. saakka. Lisätietoa pian! Keskiviikkona 31.3.2021 astui voimaan laki, joka antaa Aluehallintoviranomaiselle mahdollisuu

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja toistaiseksi. Saat meihin yhteyttä puhelimitse tai meilillä.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon