top of page

PT tiimiin vahvistusta

Saamme ensi viikolla vahvistusta valmennustiimiimme Piritta Oiviosta! Ensimmäisen viikon kunniaksi on myös arvonta josta voit lukea lisää postauksen lopusta. Piritta on apunasi salilla ensi viikon maanantaina 13.9. ja tiistaina 14.9. klo 17-19. Tunnistat hänet Vidan tiimipaidasta. Voit kysyä apua suoritustekniikkaasi tai treenivinkkejä - eikä apu päivystyksen aikana maksa mittää! Piritta on valmistunut Personal Traineriksi ja Liikuntaneuvojaksi (liikunnan ja valmennuksen AT), erityisenä kiinnostuksen kohteenaan tavoitteellinen treenaaminen. Piritta kannustaa arvostamaan omaa terveyttä ja hyvinvointia sopivan liikunnan, riittävän levon sekä tasapainoisen ruokavalion keinoin. Hän auttaa aikatauluttamaan omia vahvuuksia tukevat säännölliset liikuntahetket viikkorytmiin ja rakentaa ruokavaliot mielekkääksi noudattaa Treeniesi tueksi Personal Trainer? Voit varata Piritalle, Tonille tai Jannalle veloituksettoman alkukartoituksen jossa:

  • Kirkastetaan treenitavoitteitasi

  • Tarkastellaan treenitapojasi

  • Selvitetään valmennuksen tarve ja sisältö


Jätä tietosi tänne: www.liikuntakeskusvida.fi/alkukartoitus ja PT ottaa sinuun yhteyttä! Alkukartoitus ei velvoita sinua ostamaan PT:n palveluita.

ARVONTA! Kaikkien ensi viikolla 13.-19.9. linkin kautta alkukartoituksen varanneiden kesken arvotaan 60min PT ohjauskerta. Palkinnon arvo 72 euroa, voittajalle ilmoitetaan maanantaina 20.9. voitosta henkilökohtaisesti.bottom of page