OPISKELIJOIDEN TREENIKORTTITarjoamme koululaisille (+15v), lukiolaisille, ammattikoululaisille sekä korkeakouluopiskelijoille erikoiskortin halvempaan kuukausihintaan!

Opiskelijoiden treenikortti on joustava salikortti, jolla pääsee treenille 24/7. Kortin hinta on 42€/kk sisältäen käyttöoikeuden kaikkiin treenitiloihin, PT:n salipäivystykseen sekä pesutiloihin ja saunaan vuorokauden ympäri. Saatavilla on myös hygieniatuotteita ja treenikahvit. Kortille voi lisätä myös ryhmätunnit hintaan +10€/kk. Kortti ei ole sitova, vaan sen voi päättää milloin tahansa yhden kalenterikuun irtisanoutumisajalla.

Oikeus opiskelijahintaan on todistettava voimassaolevalla virallisella opiskelijatodistuksella. Opiskelijastatus tarkistetaan vuosittain joka syksy.

Opiskelijakortin voi lunastaa itselleen vastaanotosta palveluaikoina tai verkkokaupasta.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Live- ja ulkotreenit

Ilouutisia! Tarjoamme aktiivisille kausikorttilaisille treenit livessä tai ulkona joka päivä sunnuntaista 4.4. ke 14.4. saakka. Livet vetää Jukka & Hanna, tarjolla AstangaJoogaa, Lavista, Pilatesta, C

Keskus suljettu 1.-14.4.2021

* EDIT 9.4.2021: Alueviranomaisen uudella päätöksellä liikuntapaikat kiinni 28.4. saakka. Lisätietoa pian! Keskiviikkona 31.3.2021 astui voimaan laki, joka antaa Aluehallintoviranomaiselle mahdollisuu

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja toistaiseksi. Saat meihin yhteyttä puhelimitse tai meilillä.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon