top of page

MARRASKUUN UUTISKIRJE

Valmiina talveen!


Syksyn väistyttyä päästään toivottavasti pikkuhiljaa talvilajien pariin - moni varmaan kuumeisesti odottaakin jo hiihtokelejä! On oma lajisi sitten hiihto, laskettelu taikka pulkkamäki, muistathan myös oheistreenin tärkeyden. Tulevaan hiihtokauteen onkin hyvä valmistautua salin puolella lihaskuntoa sekä venyttelyharjoituksia tehden. Onhan salin lämmössä toki myös mukavaa treenata suojassa kylmyydeltä.


Mikäli treenit yhdessä ystävän kanssa kiinnostaa, nyt on loistava aika laittaa myös kaverille treenit käyntiin! Nimittäin jos suosittelet kaverin Vidalle asiakkaaksi ensi viikon maanantaihin 6.11. mennessä, saatte molemmat 50% alennuksen seuraavasta maksusta. Lue lisätiedot ja ehdot täältä.


Tehokasta liikuntaa kaamosoireiden helpottamiseen on saatavilla salitreenien lisäksi ryhmäliikunnoista. Jumpissa pätevät ohjaajamme pitävät huolen, että treeni pysyy riittävän tehokkaana ja hiki virtaa. Täällä sinun ei myöskään tarvitse miettiä "mitä sitä tänään treenaisi", vaan ohjaaja on suunnitellut treenin puolestasi.


Marraskuun erikoisena järjestämme pitkästä aikaa toivotun Itsepuolustuskurssin. Kurssin tulee vetämään karatessa 2.danin mustan vyön omaava Jani Nyberg - täällä opittuja taitoja ja tekniikoita ei koskaan ole haitaksi osata! Tekniikat ovat yllättävän helppoja oppia, joten sinun ei tarvitse olla karatemestari itse hallitaksesi näitä. Tunti pidetään jumppasalissa sunnuntaina 19.11. klo 9-10.15, meidän aktiivisille treenaajille kurssi kuuluu kortin hintaan, muille hinta on erillismaksu 25€ joka maksetaan varauksen yhteydessä. Paikkavaraus on pakollinen ja voit tehdä sen Avoinna24 -palvelussa.


Lisää erikoista on luvassa myös joulukuussa, sillä järjestämme toistamiseen supersuositun Yinjooga + Äänimaljarentoutus -combotunnin lauantaina 9.12.! Tunti pidetään tällä kertaa Korso Gymin puolella klo 12.30. Lisätietoa on tulossa myöhemmin, mutta merkitse päivä jo kalenteriin.


Marraskuun alkua valitettavasti seuraa myös vuoden pimein aika - epämiellyttävä ajanjakso kaamos. Valon puutteen saattaa huomata itsessä esimerkiksi väsymyksenä, ärtyneisyytenä ja saamattomuutena. Miten sitten selviää tämän pimeän jakson yli kevääseen? Ensisijainen lievittäjä kaamoksen oireisiin on kirkasvalohoito, mutta apua saa myös ulkoilusta aurinkoiseen aikaan sekä hengästyttävästä kuntoliikunnasta. Säännöllinen ateriarytmi on myös tärkeää sekä ystävien tapaaminen.


Hyvää alkavaa talvea!
bottom of page