top of page

Maaliskuun uutiskirje

Kevät tekee tuloaan!


Koetko liikkuvasi monipuolisesti salitreenin lisäksi? Lumien sulaessa ja säiden lämmetessä alkaa taas pyöräily- ja lenkkikelit lähentyä. Loistava kombo monipuoliseen treeniin onkin esimerkiksi ottaa alkulämmöt pyörän selässä matkalla salille! Tulevaa pyöräilykautta varten on kätevä harjoitella virtuaalispinnun merkeissä. Alakerran virtuaalisalissa on valittavissa monipuolisesti erilaisia ja -tasoisia virtuaalispinning -maailmoja. Tämä on koukuttava tapa saada tuntumaa satulaan ja hiki pintaan!


Jos saliohjelmasi kaipaa kevään myötä päivitystä, Personal Trainerimme ovat täällä sinua varten. PT voi muokata jo olemassa olevaa treeniohjelmaasi, tai koota kokonaan uuden ohjelman tarpeidesi mukaan. Vielä ehtii halutessaan kiristellä kuntoa kesäksi!


Sisustusinnostus on myös kevään tullen iskenyt Vidan tiimille, sillä salille saapui juuri nykyisen taljakokonaisuuden lisäksi uusi pienempi ala- ja ylätalja yhdistelmä! Enää ei tarvitse siis odotella taljan vapautumista. Luvassa on myös nykyisen ison ristikkäistaljan tilalle kokonaan uusi talja.


Maaliskuussa on tiedossa Spessujumppaa tanssin ystäville Zumbamaratonin merkeissä sunnuntaina 12.3. klo 15-17 Korso Gymin puolella. Pääset osallistumaan mukaan 15€ erillismaksulla Avoinna24 -palvelussa.


Kuorttisen luomumunia on taas tilattavissa! Jätä tilaus vastaanottoon tai vastaamalla suoraan tähän viestiin ma 6.3. mennessä. Kerro tilauksen yhteydessä, montako kennoa haluat. Kananmunat ovat 30kpl kennoissa (12€).


Aurinkoista kevään odotusta!bottom of page