Lisätietoa keskuksen avaamisesta

Koronatilanne paranee rytinällä ja AVI antoi tiedotteessaan vihreää valoa yksityisten liikuntapaikkojen avaamiselle torstaina 29.4.!


Aktiivinen treenikorttisi käy keskuksen oveen taas to 29.4.21 klo 00:01 eteenpäin. Muistathan sitä ennen tuoda lainassa olevat treenivälineet takaisin ilmoitettuina ajankohtina: ti klo 10-18 tai ke klo 10-18. Tervetuloa takaisin treenille!


Avaamme koko keskuksen, eli treenille voit tulla salille tai ryhmätunneille. Salipuolen paikkavarauksista luovutaan samalla, mutta ryhmätunneille on voimassa 12 / 8 paikkarajat. Jumppien paikkarajoista pyritään luopumaan kesäkuuhun mennessä riippuen koronatilanteesta. Tarkkailemme toki salin osalta ihmismääriä ja varausjärjestelmä on meillä valmiustilassa, jos näemme sille tarvetta. Muistathan yleiset hygieniaohjeet: käsipesun, turvavälit, maskit ja laitteiden desinfioinnin. Ryhmätuntikalenteri starttaa suoraan kesäaikataululla joka on voimassa elokuun puolivälille saakka. Kalenteri päivittyy Avoinna24:seen alkuviikosta ja saat kalenterin myös sähköpostiisi, kesäaikataulu noudattaa pitkälti kevätlukkaria.


Henkilökunta ei ole sulun aikana lokoillut, vaan sinua odottaa lattiasta kattoon puunattu keskus! Sulkuaika on ollut valtavan stressaavaa taloudelliselta kannalta, mutta otettiin siitä irti mitä pystyttiin. Pinnat ja laitteet on hinkattu kiiltäväksi, maalia on sudittu pintoihin, vastaanottotiski uusittiin ja repsottavia verhoiluja korjattu. Uusi vastaanottotiski on kompaktimpi ja näinollen yläkerran lisätilan kanssa käytettävissäsi on liki 100 neliötä lisää treenitilaa kuin vielä tammikuussa. Vidan tiimi on teitä varten jaksanut puurtaa, vaikka onkin kieltämättä ollut outoa puuhastella tyhjällä keskuksella!


Sulkuajan lopullinen kesto oli 28 päivää ja sulun ajan käytössäsi on ollut laajalti korvaavia palveluita, toivottavasti ne ovat pitäneet sinua liikkeellä! Korvaavista palveluista huolimatta olemme saaneet ison määrän taukopyyntöjä ja irtisanoutumisia. Nämä vaikuttavat taloudelliseen tilanteeseemme ja liiketoimintaamme ainakin koko loppuvuoden ajan. Kuukausittaiset kulumme ovat n. 30 000 euroa, jotka ovat pyörineet myös sulun aikana huolimatta niiden kohtuullistamispyynnöistä. Näinollen toivomme että hyvityksiä sulkuajalta haettaisiin vain pakottavista syistä. Jos tilanteesi sitä vaatii ja et ole käyttänyt korvaavia palveluita, voit hakea hyvitystä laittamalla viestin osoitteeseen info@liikuntakeskusvida.fi. Kerro viestissä nimesi, korttityyppisi ja miltä ajalta haet hyvitystä. Hyvityspyyntö on tehtävä kirjallisesti ohjeiden mukaan viimeistään 30.4. Omatoimisia vähennyksiä tai hyvityksiä ei hyväksytä. Hyvitykset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja ovat aikaperusteisia, eli ei rahapalautuksia, vaan hyvitys kohdistetaan tulevaan treeniaikaan.


Kiitos kaikille teille, jotka olette tukeneet meitä maksuilla tänä omituisena aikana, mahdollistatte Vidan tulevaisuutta ja toiminnan kehittämistä. Nähdään taas ensi viikon torstaina, emme malta odottaa!