Liiku meillä myös poikkeusaikana

Olemme auki 24/7! Emme sulje ovia muuten kuin siinä tapauksessa, jos laki näin meidät velvoittaa tekemään ja jos näin kävisi, informoimme siitä treenaajiamme viiveettä. Saat siis huolehtia hyvinvoinnistasi meillä ihan joka päivä turvallisin mielin. Meillä voivat aloittaa myös uudet treenaajat poikkeusaikanakin vastaanoton aukiolojen puitteissa (alla) tai kätevästi verkkokaupan kautta. Voit myös ensin tutustua rauhassa keskukseen 7 päivän ajan ennen ostopäätöstä, tilaa oma tutustumisjaksosi täältä. Tutustumisen aikana pääset kokeilemaan salipuolta sekä tunteja ja itse kokemaan, että treenata voi turvallisesti tälläkin hetkellä.


Vidalla desinfioimme pintoja päivittäin henkilökunnan puolesta ja saatavillasi on desiainetta sekä laitteiden kahvoille että käsiin käytettäväksi. Suositamme maskin käyttöä treenille tullessa, pukuhuoneissa ja tunnin alkua odotellessa. Treenatessa emme suosittele maskia käyttämään eikä tästä myöskään ole annettu yleistä suositusta. Treenin aikana voit sen sijaan pitää turvaväleistä huolen ja desinfioida käyttämiesi laitteiden kosketuspinnat ennen ja/tai jälkeen käyttösi. Salitreeni on yksi turvallisimmista treenimuodoista, sillä treeni tapahtuu yksin ja voit itse vaikuttaa hygienisyyteen. Ryhmätunneilla paikkoja on alle puolet normaalista ja tuntitila on korkea sekä hyvin ilmastoitu.


Lihaskuntoharjoittelu pitää kehosi toimintakykyisenä muuten mahdollisesti passivoituneessa arjessa. Virallisten liikuntasuositusten mukaan lihaskuntoharjoittelua tulisi suorittaa 2x/vko ja reipasta liikkumista 2,5h/vko (tai oikein raskasta 1h 15min/vko). Tämä siis normaalin arkiliikuskelun päälle, mikäli arjessa ei askelia kerry tai tulee istuttua paljon, tulisi liikkua suosituksiakin enemmän. Suositukset eivät siis ole maksimi vaan ne voisi mieltää melkeinpä minimiksi! Voit tutustua suosituksiin tarkemmin täällä.


Vastaanotto palvelee:

MA klo 9-11 & 15-19 TI klo 15-19

KE klo 10-13 & 15-19 TO klo 15-19 PE klo 9-12Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Toiminta jatkuu myös 1.-14.3.2021

Eilen AVI:n päätökset antavat kuntosaleille mahdollisuuden jatkaa toimintaa, kun samassa tilassa on yhtäaikaisesti 10 henkilöä. Treenien jatkuminen on siis mahdollista, kun siirrymme salitreeneissä aj

Ryhmäkokorajaukset ja varaussäännöt

Ryhmätunneille on tällä hetkellä 12 / 8 rajaukset voimassa ja suosittelemme paikkavarausta, jotta varmasti pääset mukaan mielitunnillesi. Uudistimme tuntivarausten sääntöjä kuluneen kuukauden tarkaste

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja 1.-14.3., tutustu 28.2.2021 asiakastiedoitteeseen.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon