top of page

Kevätlukkari 2023

HUOM! Alkuperäisen julkaisun jälkeen perjantai-iltaan on tullut muutos, kevätlukkarissa pidetään perjantaisin klo 17:30 Teematunti jonka listaus löytyy tämän julkaisun lopusta. SEKÄ keskiviikon Pumppitunti on asiakkaiden pyynnöstä vaihdettu RVP tunniksi.


Loppiaisen jälkeen maanantaina 9.1. alkaa KEVÄTLUKKARI ja uudistuksia on tehty vidalaisten palautteen perusteella mm. tuntisisältöihin, kestoihin ja alkamisikoihin. Kokeilimme tähän kauteen myös lisätä suuntaa-antavan asteikon jumppatuntien rankkuudelle: valkopohjaiset tunnit ovat fyysisesti kevyitä, vaaleansinisellä pohjalla keskiraskaita ja turkoosilla pohjalla raskaita tunteja. Tunnin rankkuuteen vaikuttaa myös tottakai oma tekemisen intensiteetti ja valitsemasi painot, joten suosittelemme rohkeasti kokeilemaan erilaisia tunteja!


Muistathan, että lisäämällä yhdistelmäkortillesi Korso Gymin yhteiskäytön (vanhat asiakkaat +10e/kk) saat tuplamäärän jumppia viikkoosi.


Vanhaan tuttuun tapaan ennakkovarauksia ei ole pakollista tehdä, mutta se on mahdollista Avoinna24 -palvelussa. Muistathan kuitenkin AINA lukea treenikorttisi jumppasalin oven edessä olevaan päätteeseen ja kirjata itsesi sisään tunnille - oli ennakkovaraus tehtynä tai ei.


Joulunajan muutoksista löydät koko täältä. Lisämuutoksena aiemmin ilmoitettuun torstain Korsetin tilalla Lavis jouluviikolla ja väliviikolla!


Avoinna24 palveluun pääset tästä.


Perjantaiteemojen listaus:

Pe 13.1. Spinning / Päivi

Pe 20.1. EasyPumppi / Hanna

Pe 27.1. MobilityCircuit / Päivi

Pe 3.2. EasyPumppi / Hanna

Pe 10.2. RVP / Minna

Pe 17.2. Muokkaus / Minna

Pe 24.2. Body / Päivi

Pe 3.3. EasyPumppi / Hanna

Pe 10.3. DanceMix / Minna

Pe 17.3. Spinning / Päivi

Pe 24.3. Ylävartalo / Minna

Pe 31.3. EasyPumppi / Hanna

Pe 7.4. Pääsiäinen, ei teematuntia

Pe 14.4. RVP / Minna

Pe 21.4. Pilates / Minna

Pe 28.4. EasyPumppi / Hanna

Pe 5.5. Muokkaus / Minna

Pe 12.5. MobilityCircuit / Päivi

Pe 19.5. DanceMix / Minnabottom of page