top of page

Kevään jumppa-aikataulu alkaa ma 8.1.

Uusi jumppa-aikataulu starttaa Loppiaisen jälkeisenä maanantaina! Lukkarin suurimpia muutoksia on alasalin käyttötarkoituksen muutos spinningsalista jooga-/monitoimisaliksi, jossa pidetään keväästä lukien osa rauhallisemmista tunneista. Lukkariin merkitty yläsali tarkoittaa jumppasalia ja alasali tarkoittaa vanhaa spinningsalia. Spinningsalissa virtuaalipalvelut ovat tarjolla kuten tähänkin asti, ajastettuja spinningtunteja on tarjolla ti ja to klo 9:30 & 17:30 sekä su klo 12.


Erityisenä uutuutena kalenterissa on torstai-illan Iisijumppa jota on toivottu paljon. Kyseessä on PT Piritan aloittavien jumppareiden matalan kynnyksen tunti, jossa pärjää rapakuntoinenkin varmasti mukana hyvällä fiiliksellä oikealla tekniikalla. Tunnille on vapaa pääsy tammikuun ajan vastaanoton kautta.


Tuntikuvaukset löydät verkkosivuilta ja paperisen lukkarin kääntöpuolelta, lukkarit tulevat painosta viikolla 51.


Tunneille pääset osallistumaan päiväkortilla (ennen klo 15 alkavat), yhdistelmäkortilla (kausi tai kerta) sekä kertamaksulla. Paikkavaraus ei ole pakollista mutta suositeltavaa, varauksen pääset tekemään Avoinna24 palvelusta. Jos tällä hetkellä korttisi käy vain salille, voit lisätä jumpat kortille vastaanotosta +10€/kk. Myös jumppien kokeilu on mahdollista!
bottom of page