Keskus suljettu 1.-14.4.2021

* EDIT 9.4.2021: Alueviranomaisen uudella päätöksellä liikuntapaikat kiinni 28.4. saakka. Lisätietoa pian!


Keskiviikkona 31.3.2021 astui voimaan laki, joka antaa Aluehallintoviranomaiselle mahdollisuuden sulkea yksityisiä toimijoita muutaman viikon pätkissä, jos koronatilanne sitä vaatii. AVI tämän päivän tiedotustilaisuudessaan ilmoitti, että käyttää nyt tätä mahdollisuutta ja yksityiset liikuntatilat suljetaan päätöksellä 14.4.2021 saakka. Myös Vida suljetaan siis seuraavaksi 14 päiväksi asiakkailta. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa treenejä jäsenosion virtuaalitreenien parissa, mutta keskus on kiinni asiakkailta. Kertakorttien kertoja on mahdollista vaihtaa virtuaaliaikaan (ota yhteys vastaanottoon). Järjestämme myös ulkotreenejä, mikäli uudet säännöt sen sallivat ja infoamme tästä teitä mahdollisimman pian.

Korvaavana palveluna käytössäsi on siis kotivirtuaalit, ulkotreenit ja lisäksi saat noutaa keskukselta valitsemasi treenivälineen tietyin rajoituksin seuraavina ajankohtina: torstai 1.4.2021 klo 12-18 ja lauantai 3.4. klo 10-14. Välineitä on lainassa mm. käsipainot, kahvakuula, pumppitanko, steppilauta, kuminauhat ja jumppakepit. Käsipainot lainassa 25kg saakka. Huomaathan, että lainaan sisältyy korvausvelvollisuus mikäli palautuspäivää ei noudateta tai väline vaurioituu. Lainan yhteydessä allekirjoitetaan kirjallinen sopimus lainauksen ehdoista.


Jäsenosion virtuaalitreenejä pääset treenaamaan seuraavasti:

  1. Siirry osoitteeseen liikuntakeskusvida.fi

  2. Klikkaa kohtaa "Kirjaudu"

  3. Rekisteröidy

  4. Hyväksymme sinut mukaan jos treenikorttisi on voimassa

  5. Tadaa, kotivirtuaalit pärähtävät käytettäviisi!

Lisäpalveluna sulkuajalle on tarjolla PT Jannan treeniryhmä "Liikkuen Hyvinvoinvaksi -sulkuedition" Facebookissa livelähetyksinä, jossa vedät Personal Trainerin kanssa kuntoliikuntatreenit 4x/vko. Treenit ma (Core), ke (Niska-hartia), pe (Reisi-vatsa-pakara) ja su (Kehonhuolto). Livelähetykset mainittuina päivinä ennen klo 12 ja ne ovat käytettävissäsi ryhmän päättymiseen saakka. Treenien kesto 30min ja ne yhdessä tukevat hyvinvointiasi kokonaisuutena. Treeniryhmän kesto sulun ajan (14vrk) ja hinta kahdelle viikolle on 19€. Osallistumalla ryhmään huolehdit kunnostasi ja tuet Jannaa sekä Vidaa. Ilmoittaudu mukaan ostamalla tuote verkkokaupasta ja liittymällä Facebookissa ryhmään "Liikkuen Hyvinvoivaksi 4/21".

Fysioterapia ja hieronta ovat terveydenhuollon palveluita, joihin varatut ajat pysyvät voimassa ja niihin saat osallistua sovitusti. Voit myös tulla uutena asiakkaana fysioterapian piiriin tai hierontaan. Jos sinulla on PT Jannan tai PT Tonin kanssa sovittu tapaamisia sulkuajalle, hän ottaa sinuun yhteyttä (PT ei terveydenhuollon piirissä).


Fysioterapeutti Emilia Valli: purefysio@gmail.com / 044-5395556 Hieroja Nina Haanpää: p. 040-5545774 Sähköinen ajanvaraus tästä.


Olet oikeutettu hakemaan jälkikäteen hyvitystä ajalta, jolloin keskus on ollut suljettuna. Toivomme, että näin et kuitenkaan tee. Valtio ei ole tähänkään hetkeen saakka myöntänyt tukea kiinteisiin kuluihin (vuokra, sähkö, vesi, vakuutukset ja palkat) ja myös tulevan sulkuajan tukijärjestelmä on vielä auki. Vuokraisäntämme on ilmoittanut, että hän ei jousta vuokrasta sulkuajaltakaan neuvotteluista huolimatta. Meillä suurin osa kuluista juoksee siis normaalisti huolimatta siitä, että keskus on kiinni. Työllistämme tällä hetkellä n. 14 henkilöä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti ja tarjoamme Korson alueen asukkaille laadukasta liikuntapalvelua matalalla kynnyksellä. Haluamme, että tilanne olisi tämä myös sulkutilanteen jälkeen. Pyrimme nyt myös sulkuaikana tarjoamaan teille mahdollisuuden liikkua poikkeusjärjestelyin. Mikäli kuitenkin haluat hakea hyvitystä sulkuajalta, se tapahtuu erillisin ohjein sulkuajan jälkeen, kun on selvillä sulun kokonaispituus ja tilanne on normalisoitunut. Suorita siis huhtikuun saapunut treenilasku normaalisti. Huomaathan, että rahapalautuksia ei tehdä, vaan hyvitys on aikaperusteista.


Jos me olisimme saaneet valita, olisimme jatkaneet teille palvelun tarjoamista normaalisti 10 henkilön rajoituksin johon moni onkin ollut tyytyväinen. Toivottavasti löydät kuitenkin korvaavista treenimahdollisuuksista intoa ja motivaatiota treenata! Tervetuloa noutamaan valitsemasi treeniväline lainaan mainittuina ajankohtina to 1.4. klo 12-18 tai la 3.4. klo 10-14. Käy liittymässä myös jäsensivulle, jotta pääset treenaamaan virtuaalien parissa. Infoamme ulkotreeneistä mahdollisimman pian.

Terveisin, Auri, Piia, Toni, Janna, Ella, Hanna, Tanja, Nina, Minna, Emilia, Jukka, Salla, Roope & Erla

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Live- ja ulkotreenit

Ilouutisia! Tarjoamme aktiivisille kausikorttilaisille treenit livessä tai ulkona joka päivä sunnuntaista 4.4. ke 14.4. saakka. Livet vetää Jukka & Hanna, tarjolla AstangaJoogaa, Lavista, Pilatesta, C

Paikkavaraukset salille jatkuvat

Auki ollaan - mutta! Vaikka päättäjiltä ei nyt ole vielä varmaa tietoa tullut ihmismäärien rajausten jatkumisesta, oletamme että rajaukset (max. 10hlö/tila) jatkuvat siihen asti kunnes toisin ilmoit

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotolla ei palveluaikoja toistaiseksi. Saat meihin yhteyttä puhelimitse tai meilillä.

 

Uudet kortit: ota yhteys vastaanottoon
 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360

 

Suosithan meiliä asiakaspalvelun laadun takaamiseksi ja ruuhkan välttämiseksi!

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon