top of page

Kesäkuun uutiskirje

Munatilaus on auki 5.6. saakka, Kuorttisen kanalan luomumunia voi tilata 30kpl kennoissa hintaan 12€. Voit jättää tilauksen vastaanottoon tai info@liikuntakeskusvida.fi, munat saapuvat 8.6.


Kesän jumppalukkari starttasi hetki sitten, joko olet käynyt kokeilemassa uusia jumppia? Uutena lisäyksenä kalenteriin ilmestyi esimerkiksi keskiviikolle Jukan vetämä Booty ja perjantaille Marian RVP+Pilates kombo! Jumpat ovat erinomaista ja hikistä vaihtelua salitreeniin tai ulkoiluun. Arkipäivien aamutunnit sekä Tonin lauantain Kehonhuolto ovat heinäkuun ajan tauolla. Tauolla olevat tunnit on merkitty jumppakalenteriin tähdellä (*).


Juhannuksena on poikkeusaikataulut:


To 22.6.

8:30 Jooga 55 / Nina

17:00 Muokkaus 50 / Minna

Vastaanotto auki klo 14-18


Pe 23.6. - La 24.6.

Ei tunteja, vastaanotto suljettu


Su 25.6.

19:00 Body 50 / Hanna

Vastaanotto suljettu


Tänä kesänä järjestämme myös veloituksettomia, kaikille avoimia Puistojumppia, johon voit osallistua vaikka yhdessä kaverin kanssa. Puistojumppiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ilmesty vain paikalle treenivaatteissa! Seuraava Puistojumppa on ensi viikon maanantaina 3.6. klo 18, luvassa PT Tonin Mäkitreeni. Katso kaikki kesän puistojumpat, aikataulut ja lisätiedot tästä.


Vaikka kesä onkin vasta edessä, ilmoittautuminen syyskuussa alkavaanTimmi Mimmi -valmennukseen on jo auki. Timmi Mimmiä vetää PT Salla, valmennus sisältää niin ruokavalion, treenit kuin saliohjelman! Syksyn valmennus on kestoltaan 3kk ja valmennuksen tavoitteena on aloittaa kestävä elämäntapamuutos. Kun liikunta- ja ruokavaliotottumukset laitetaan kuntoon, saat muutoksia aikaan niin kehossa kuin mielessä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.


Asiaa vastaanottoon? Katso kesän palveluajat vastaanotossa täältä. Laskut voit maksaa kätevästi myös omassa verkkopankissa ja suosittelemmekin tilaamaan e-laskun saapuneen treenilaskun tiedoilla. Näin saat laskun jatkossa kätevästi hyväksyttäväksi suoraan verkkopankkiin ja säästyt näpyttelyltä. Kiitämme oikea-aikaisista suorituksista.


Aurinkoista kesää!Comments


bottom of page