top of page

Joulukuun uutiskirje

Joulukuu on nurkan takana!


Monelle vuoden odotetuin aika alkaa olla käsillä. Vaikka joulu onkin rauhoittumisen ja kiireettömyyden aikaa, usein valitettavasti stressi lahjojen ostosta ja joulupöydän tarjottavista on vahvasti läsnä. Jouluhärdellin keskellä on tärkeä muistaa rauhoittuminen ja stressitason pitäminen mahdollisimman alhaalla. Säännöllinen liikunta onkin yksi vaikuttava keino stressitasojen laskemiseen ja ajatusten muualle viemiseen.


Ulkona jalan liikkuminen saattaa näin talviaikaan tuottaa vaikeuksia, liukkailla keleillä ei välttämättä ole kovin mieluisaa käydä kävelylenkeillä. Kuntosalitreenit onkin talvella erinomainen vaihtoehto liikkumiselle! Meiltä löydät niin juoksumatot kuin vaikka porraskoneen, jolla kehon saa tehokkaasti liikkeelle. Kuntosalitreenit myös esimerkiksi parantaa tasapainoa, jonka kautta myös ulkona on turvallisempaa kulkea.


Motivaatiota joulunajan treenihin on saatavilla perinteisen Vidan joulukalenterin myötä! Arvomme joka päivä kävijöiden kesken erilaisia tuotepalkintoja, viikonloppuisin ja jouluaattona arvonnassa arvokkaammat paketit. Palkinnot julkaistaan Instagram storyssa ja arpaonnen osuneelle ollaan yhteydessä tekstarilla. Pääset osallistumaan mukaan luukkujen availuun käymällä treenillä. Mitä useammin käyt treenillä, sitä suurempi on mahdollisuutesi voittaa! Joulun tienoilla tarjolla on taas jouluherkkuja ja aattoa edeltävänä perjantaiaamuna 22.12. riisipuuroa - tervetuloa herkuttelemaan.


Joulunaika tuo tullessaan myös poikkeuksia jumppiin ja vastaanoton aukioloihin. Respa lomailee pyhinä, jolloin vastaanotto on suljettu. Itsenäisyyspäivänä jumpataan Tonin tahdissa koko kroppa läpi, kun ensin vuorossa on Ylävartalo 45' klo 10 ja tämän perään Alavartalo 45'! Käy tsekkaamassa muut joulun aikataulut täältä.


Pysy kuulolla myös kevään alkavista kursseista, jolloin luvassa on toivotut Voimaklubi sekä Salistartti -pienryhmät! Lisätietoa näistä tulossa myöhemmin.

Reipasta joulun aikaa!


Terkuin,Ella


Psst. Olethan muistanut käyttää vuodenvaihteessa vanhenevat liikuntaedut? Tiesithän, että voit ladata meille etukäteen edulla saldoa talteen!bottom of page