top of page

Elokuun uutiskirje

Ensi tiistaista 1.8. alkaen heinäkuun ajan tauolla olleet aamujumpat palaavat lukkariin. Nykyinen kesälukkari on voimassa sunnuntaihin 20.8. saakka, jonka jälkeen siirrymme syksyn jumppa-aikatauluun Vidan synttäriviikon myötä. Syksyn jumppa-aikataulu julkaistaan ensi viikolla!


Synttäriviikko ma 21.- la 26.8. Synttärit startataan maanantaina kakkukahvien merkeissä! Ohjelmaa on luvassa koko viikon, paljon toivotut Mave- ja Kyykkykoulut pidetään synttäriviikon ti ja to, Shufflen alkeiskurssi lauantaina (lisätietoja alla). Tekniikkakoulut ovat veloituksettomia, Shuffleen osallistumismaksu 25€. Paikan pääset varaamaan Avoinna24 -palvelussa!


Koko synttäriviikon ajan luvassa on pientä treenievästä sekä AVOIMET OVET palveluaikoina, joten voit ottaa myös kaverin mukaan treenille tai käydä itse kokeilemassa jumppia jos treenikorttisi on voimassa vain salille.

Synttäreiden kunniaksi järjestämme taas Kehonkoostumusmittauksia seuraavilla aikatauluilla:

  • 23.8. klo 7.45-11 & 16-17

  • 24.8. klo 16-17.30

  • 26.8. klo 8-9.45

Varaa oma aikasi mittaukseen Avoinna24 -palvelussa hintaan 10€!


Vastaanoton aukioloajat vaihtuvat kesäajasta takaisin normaaliin heti elokuusta alkaen. Jatkossa respa palvelee siis 1.8. eteenpäin tuttuun tapaan:

Ma klo 9-11 & 15-19 Ti-to klo 15-19 Pe klo 9-11


Synttäriviikolla poikkeuksena ma pidempi palveluaika klo 9-19 ja la klo 10-13.


Elokuussa on myös tanssin ystäville iloisia uutisia, nimittäin järjestämme kertaalleen lauantaina 26.8. super suositun Shuffle WorkShopin! Tunnin tulee vetämään varmasti jo monelle tuttu Anina Luumi. Kun alkeet on tämän WorkShopin myötä hallussa, pääset etenemään Alkeis JATKOON syyskuussa. Jatkotunti pidetään Korso Gymillä 9.9., molempiin voit varata paikan hintaan 25€ Avoinna24 -palvelussa.


Myös syksyn alkavissa TimmiMimmi sekä Starttikurssi -ryhmissä on vielä paikkoja vapaana! Pienryhmä on loistava tapa laittaa treenit kunnolla käyntiin kesän jäljiltä. Käy lukemassa lisää ja ilmoittautumassa täältä.


Ethän unohda, että veloituksettomia puistojumppia on luvassa elokuun aikana vielä pariin otteeseen. Maanantaina 7.8. klo 18 pidetään Mäkitreeni sekä Perjantaina 11.8. klo 16 Kehonpainojumppa. Mukaan tarvitset vain treeniin soveltuvat vaatteet, juomapullon sekä Kehonpainotreeniin halutessasi alustaksi esimerkiksi pyyhkeen tai joogamaton.


PS. Olethan jo huomannut kuluneiden laitepehmusteiden pränikät verhoilut? Nyt kelpaa treenata!bottom of page