NAISTEN SALIPUOLI

TERVETULOA KORSON ISOIMMALLE

NAISTEN SALILLE!
 

Vidalta löydät treenitilaa kahdesta kerroksesta, yläkerran sali on kaikille avoin ja alakerran pienempi sali (n. 150 neliötä) kokonaan vain naisten käytössä. Naisten salipuolelta löydät oman lämmittelyalueen, vapaapainoalueen ja monipuolisen valikoiman painopakkalaitteita. Lämmittelyalueella kattavasti juoksumattoja, crosstrainereita sekä kuntopyöriä. Treenitila on viihtyisä, avara ja naisten tarpeita ajatellen suunniteltu!

NAISTEN SALI

Alakerran kuntosali on avara ja viihtyisä treenitila vain naisille. Salilta löydät vapaapainoalueen, painopakkalaitteita ja tilavan lämmittelyalueen. Laitevalikoima koostuu huippumerkeistä kuten Hoist, Precor, Matrix ja Technogym.

Alasalilta löydät kaiken tarvittavan kovaankin treeniin; kaksi jalkaprässiä, hack, käsipainot 25kg saakka ja taljakokonaisuus. Painopakkalaitteilla saat käytyä koko kropan tehokkaasti läpi, alasalin laitteet painottuvat hieman enemmän alakroppaan. Laitevalikoimaa päivitetään jatkuvasti toiveiden mukaan!
 

PUKUTILAT

Naisten pukuhuoneesta löydät lukittavat kaapit (oma lukko), WC:n, suihkut, perinteisen saunan sekä infrapunasaunan. Infrapunasauna käytettävissäsi ajanvarauksella, oman aikasi voit varata Avoinna24 -palvelusta. Perinteinen sauna yleisessä käytössä ilman ajanvarausta. Muistathan laittaa perinteisen saunan lämpiämään jo ennen treenejä!

Tarjoamme käyttöösi suihku- ja hygieniatuotteet, jotta voit aina jatkaa treeniltä freshinä matkaa.