HINNASTO

Valitse sinulle sopiva treenikortti! Saatavilla kuukausisopimukset, kertakortit ja vuosikortit. Kaikki treenikortit ladataan NFC -avaimelle, jonka hinta on 15€ ensimmäisen latauksen yhteydessä. 247 korteista myönnetään 10% alennus opiskelijoille, eläkeläisille, HUS:in työntekijöille, Vantaan kaupungin työntekijöille ja hoitovapaata viettäville. Todistus esitettävä.

Treenit voi ladata verkkokaupasta tai keskuksen vastaanotosta. Voit uutena asiakkaana tutustua 7 päivää ennen ostopäätöstä.

kuukausisopimukset

Kuukausisopimuksista muodostuu kuukausittain sähköpostilasku, jonka voit tilata myös sähköisenä omasta verkkopankistasi. Muodostuneen laskun voit maksaa myös vastaanottoon ennen eräpäivää.

12kk
kuntosali 49€/kk
yhdistelmä 59€/kk

12kk kortissa on nimensä mukaisesti alkuun 12kk peruskausi, jonka jälkeen kortti jatkuu toistaiseksi voimassaolevana yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Kortti valintasi mukaan salille tai salille ja jumppiin (yhdistelmä), kulku 24/7.

Jousto
kuntosali 59€/kk
yhdistelmä 69€/kk

Joustokortti on toistaiseksi voimassaoleva sopimus yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Kortti valintasi mukaan salille tai salille ja jumppiin (yhdistelmä), kulku 24/7.

opiskelija
kuntosali 42€/kk
yhdistelmä 52€/kk

Opiskelijakortti on toistaiseksi voimassaoleva sopimus yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Voimassaoleva todistus esitettävä. Kortti valintasi mukaan salille tai salille ja jumppiin (yhdistelmä), kulku 24/7.

päiväkortti
yhdistelmä 39€/kk

Päiväkortti on toistaiseksi voimassaoleva sopimus yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Kortti voimassa salille ja jumppiin klo 5-15 joka päivä.

Kertakortit

Kertakortit ovat voimassa ilmoitetun ajan ostopäivästä. Jos kertoja jää jäljelle voimassaolon päätyttyä, 14vrk sisällä niille voi ostaa lisäaikaa hintaan 5€/vko tai hankkia uuden kertakortin, jolloin vanhat kerrat siirtyvät veloituksetta uudelle. 

Kertakäynti 12€

Yksi kertakäynti salille tai jumppaan.

10x
kuntosali 75€
yhdistelmä 85€

10 treenikertaa salille tai salille ja jumppiin (yhdistelmä). Kerrat ovat voimassa 3kk ostopäivästä lukien.

25x
kuntosali 150€
yhdistelmä 170€

25 treenikertaa salille tai salille ja jumppiin (yhdistelmä). Kerrat ovat voimassa 6kk ostopäivästä lukien.

50x
kuntosali 250€
yhdistelmä 290€

50 treenikertaa salille tai salille ja jumppiin (yhdistelmä). Kerrat ovat voimassa 12kk ostopäivästä lukien.

Irtokk ja vuosikortit

Irtokuukaudet ja vuosikortit ovat etukäteen, kerralla maksettavia treenikortteja jotka päättyvät maksetun kauden jälkeen. 

1kk
Kuntosali 69€
yhdistelmä 79€

1kk kortti on voimassa 30 päivää ostopäivästä valintasi mukaan pelkästään salille tai salille ja jumppiin (yhdistelmä). Kortilla treenaat 24/7.

vuosikortti
kuntosali 490€
yhdistelmä 590€

Vuosikortti on voimassa 365 päivää ostopäivästä valintasi mukaan pelkästään salille tai salille ja jumppiin (yhdistelmä). Kortilla treenaat 24/7.

Meillä käy myös

edenred-logo.png
smartum.png
Tyky.png
eazybreak.png
unnamed.png