TOIMINNALLINEN FYSIOTERAPIA

Vidalla lanseerattiin tammikuussa 2021 toiminnallinen fysioterapia!

 

Fysioterapeuttina tiloissamme toimii Emilia Valli, jolta saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua myös PT -puolella. Ei tarvitse jännittää, kun vastassasi on maanläheinen, sinusta aidosti kiinnostunut henkilö. Emilian koulutus on laaja-alainen: Fysioterapeutti AMK, NHA Personal Trainer, Koulutettu hieroja, TMD-fysioterapia -purentaelimen toimintahäiriöt (SOMTY), FasciaMethod & Footbic.

Toiminnallinen fysioterapia tai fysiovalmennus tarkoittaa tuki- ja liikuntaelinvammojen ennaltaehkäisemistä, hoitamista sekä kuntouttamista treenin kautta. Et siis nostele polvea kopissa ja saa nivaskaa papereita kotiin, vaan harjoittelu tapahtuu kuntosaliympäristössä ja myös omatoiminen harjoittelu tapahtuu pääosin treenin kautta. Toimintamalli sopii lähes kaikille krempoista huolimatta. Ohjaus on henkilökohtaista ja liikkeiden suoritustekniikka tarkastetaan huolellisesti. Suorituskykysi paranee ja ylläpidät kehosi toiminnallisuutta sekä toimintakykyä. Emilia tekee lisäksi Nivelmobilisaatiota, manuaalista terapiaa sekä kinesioteippausta. Myös perinteisempää fysioterapiaa on siis tarpeiden mukaan tarjolla!

 

Suositamme lämpimästi Emiliaan yhteydenottoa mikäli olet epävarma treeneistäsi tai treenikyvystäsi, koet kipuja tai vaivoja (treenatessa), käynnissä on leikkauksen jälkeinen kuntoutus, haluat aloittaa saliharjoittelun tai haluat palauttaa / ylläpitää toimintakykyäsi.

 

Fysioterapiaan hyväksytään maksusitoumukset ja lähetteet. Lääkärin lähetteellä palvelusta saa myös Kelakorvausta. Palvelun voi maksaa myös työnantajan hyvinvointiedulla (huom. ei liikuntaedulla). Maksu kassaan tai laskulla, tarpeen mukaan osissa!

 

Voit varata Emilialle alkukartoituksen Avoinna24 -palvelusta, vastaanoton kautta tai jättää alle yhteydenottopyynnön. Alkukartoituksen tavoite on taustatietojesi ja tavoitteidesi selvittäminen, sekä ohjauksen tarveselvitys. Alkukartoitus ei sisällä velvoitetta ostaa palvelua.

044-5395556

Varaa kartoitusaika
Jätä Emilialle yhteydenottopyyntö

Kiitos yhteydenotosta!

HINNASTO

Valittavissasi on 30min ja 60min tapaamiset. Suositamme alkuun tunnin tapaamisia, 30min tapaamiset ovat jatkossa hyviä esimerkiksi tilannetsekkiin, hikitreeniin, tekniikkatarkastukseen tai liiketreeniin. Eniten saat hyötyä säännöllisistä ohjauksista 3-6kk ajan.

30MIN 38€

60MIN 72€