valmennusHINNASTO

Meiltä löydät myös Personal Trainerit ja Fysioterapeutin. Valmennus- ja hoitojaksot räätälöidään aina sinun tavoitteitasi palvelevaksi. Voit hankkia tapaamiskertoja verkosta, keskukselta tai ottamalla yhteyden valmentajaan.

Personal training

Vidalla Personal Trainereinäsi toimii Toni Nyberg, Piritta Oivio ja Salla Hatara.

treenitapaaminen
1h 78€
30min 42€

Treenitapaaminen sisältää ensimmäisellä kerralla aina kartoituksen ennen tapaamista. Kartoitus voidaan tehdä paikanpäällä tai puhelimitse, kartoituksessa selvitetään tavoitteesi ja tarpeesi. Treenitapaamisten sisältö on aina suunniteltu sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaiseksi.

saliohjelma
78€

Saliohjelma olisi hyvä uusia treenitavoistasi riippuen 2-4kk välein. Hinta sisältää kartoituksen, saliohjelman sekä treeniliikkeiden läpikäymisen kuntosalilla.

ruokavalio
99€

Ravitsemus on olennainen osa terveyttä, hinta sisältää ruokapäiväkirjan purkamisen sekä henkilökohtaisen ruokavalion suunnittelun. 

FYSIOTERAPIA

Vidan Fysioterapeuttina toimii Emilia Valli.

fysiotapaaminen
1h 78€

Fysioterapian hoitojakso alkaa aina alkukartoituksella. Alkukartoituksessa sovitaan hoitojakson pituus ja sisältö. Tapaamiset voivat sisältää tilanteestasi riippuen harjoitteita kuntosalilla, manuaalista terapiaa ja/tai nivelmobilisaatiota.

Fysio PT tapaaminen
1h 85€

Fysioterapeutin Personal Training -tapaaminen. Tapaamisen sisältö sovitaan tavoitteitasi palvelevaksi.