TOIMINNALLINEN FYSIOTERAPIA

Vidalla lanseerattiin tammikuussa 2021 toiminnallinen fysioterapia!

 

Fysioterapeuttina tiloissamme aloittaa Emilia Valli, jolta saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua myös PT -puolella. Ei tarvitse jännittää, kun vastassasi on maanläheinen, sinusta aidosti kiinnostunut henkilö. Emilian koulutus on laaja-alainen: Fysioterapeutti AMK, NHA Personal Trainer, Koulutettu hieroja, TMD-fysioterapia -purentaelimen toimintahäiriöt (SOMTY), FasciaMethod & Footbic.

 

Toiminnallinen fysioterapia tai fysiovalmennus tarkoittaa tuki- ja liikuntaelinvammojen ennaltaehkäisemistä, hoitamista sekä kuntouttamista treenin kautta. Et siis nostele polvea kopissa ja saa nivaskaa papereita kotiin, vaan harjoittelu tapahtuu kuntosaliympäristössä ja myös omatoiminen harjoittelu tapahtuu pääosin treenin kautta. Toimintamalli sopii lähes kaikille krempoista huolimatta. Ohjaus on henkilökohtaista ja liikkeiden suoritustekniikka tarkastetaan huolellisesti. Suorituskykysi paranee ja ylläpidät kehosi toiminnallisuutta sekä toimintakykyä. Emilia tekee lisäksi Nivelmobilisaatiota, manuaalista terapiaa sekä kinesioteippausta. Myös perinteisempää fysioterapiaa on siis tarpeiden mukaan tarjolla!

 

Suositamme lämpimästi Emiliaan yhteydenottoa mikäli olet epävarma treeneistäsi tai treenikyvystäsi, koet kipuja tai vaivoja (treenatessa), käynnissä on leikkauksen jälkeinen kuntoutus, haluat aloittaa saliharjoittelun tai haluat palauttaa / ylläpitää toimintakykyäsi.

 

Fysioterapiaan hyväksytään maksusitoumukset ja lähetteet. Lääkärin lähetteellä palvelusta saa myös Kelakorvausta. Palvelun voi maksaa myös työnantajan hyvinvointiedulla (huom. ei liikuntaedulla). Maksu kassaan tai laskulla, tarpeen mukaan osissa!

 

Voit varata Emilialle alkukartoituksen vastaanoton kautta tai suoraan Emilialta. Alkukartoituksen tavoite on taustatietojesi ja tavoitteidesi selvittäminen, sekä ohjauksen tarveselvitys. Alkukartoitus ei sisällä velvoitetta ostaa palvelua.

044-5395556

 

Toiminnallinen fysioterapia hinnasto

Valittavissasi on 30min ja 60min tapaamiset. Suositamme alkuun tunnin tapaamisia, 30min tapaamiset ovat jatkossa hyviä esimerkiksi tilannetsekkiin, hikitreeniin, tekniikkatarkastukseen tai liiketreeniin.

  • 30min 38€
     

  • 60min 72€
     

  • Lunasta itsellesi 10x ohjausta ja saat yhdennettoista treenit kaupanpäälle!

Fysioterapeutti & PT Emilia Valli

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Vastaanotto palvelee:
 

MA klo 9-11 & 15-19
TI  klo 15-19

KE klo 10-13 & 15-19
TO klo 15-19
PE klo 9-12

 

Treenikortilla kulku 24/7!

OTA YHTEYTTÄ

info@liikuntakeskusvida.fi
Puh: 050-4705360
(vastaanoton aukioloaikoina)

 

Muina aikoina
hätätilanteissa:
050-5986646 / Auri

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon